Aguara
Fanka BB :)
Ładna waga :-)A Nasz potwor waży ponad 860g.
Bialko mam 0.12, za 10 dni kolejna wizyta na patologii ciazy jak, nic sie nie zmieni szpital, zapewne. Pomiar ctk 3-4x dziennie, eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładna waga :-)A Nasz potwor waży ponad 860g.
Bialko mam 0.12, za 10 dni kolejna wizyta na patologii ciazy jak, nic sie nie zmieni szpital, zapewne. Pomiar ctk 3-4x dziennie, eh
Xd nie ma nic w tej telewizji
A to dopiero 24+6. Az sie boje...Ładna waga :-)
To wyłącz [emoji13] nie nabijaj prądu hehehe
Salsa, patrzę na listę, nie ma Edy Heleny z terminem. Uzupełniamy?
Dwa dni prądu nie było to zaszaleje z bajkamixdTo wyłącz [emoji13] nie nabijaj prądu hehehe
Leci mecz Polska Japonia w siatkę :-)Dwa dni prądu nie było to zaszaleje z bajkamixd
U mnie 24+1 malutka ważyła 863 ciekawe co to będzie dalej . Wg usg ciąża o tydzień starsza. Teraz wizyta 9 października i zobaczymy.A to dopiero 24+6. Az sie boje...