reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja po wizycie, wszystko ok, oby tak dalej.
Pytanie o twardnienie brzucha - normalne, o rozpierajacy ból pochwy-zdarza się. Chyba zmienię lekarza na psychiatra bo mam paranoje w takim razie. W razie czego 3 razy no spe, magnez i leżing.

Nie poxiesze - mój M jak na razie staje na wysokości zadania.
Ale za to własną mama mnie wkurza i leniwe dzieci. Okropni są.

reklama
Ja po wizycie, wszystko ok, oby tak dalej.
Pytanie o twardnienie brzucha - normalne, o rozpierajacy ból pochwy-zdarza się. Chyba zmienię lekarza na psychiatra bo mam paranoje w takim razie. W razie czego 3 razy no spe, magnez i leżing.

Nie poxiesze - mój M jak na razie staje na wysokości zadania.
Ale za to własną mama mnie wkurza i leniwe dzieci. Okropni są.
Najważniejsze że badanka pokazały że wszystko ok.

Ja teraz dzieki Bogu unikam przeciwbólowych. Ale głowa boli mnie znacznie mniej niż przed ciąża. W poprzednich ciążach ból głowy potrafił trwać nawet 3 dni.
Biorę paracetamol. Po porodzie w szpitalu tez go podają. I to w dawkach znacznie większych niż ja biorę w domu.

Hej. Ja mam ostatnio takiego wku... rwa że bez kija to lepiej nie podchodzić tak działa mi na nerwy m. Tydzień urlopu miał już mnie szlak trafia. A że ja na l4 to nic nie robi nawet szklanki i talerza nie wyniesie. Chodzę i ciągle się wdzieram.Ja mam tradycyjna zwykła wanienke, z synem też miałam zwykła. Ja podczas porodu nie wydalam z siebie ani jednego dźwięku. Pozna Mówił że to najcichszy poród w dziejach tego szpitala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam tylko nadzieję że teraz z drugim pójdzie jeszcze szybciej.

Ja dziś piore ciuszki 4 pralki a jutro będę to prasowa [emoji26][emoji848]

Jutro mam wizytę na 17.45 nie mogę się doczekac
Fajnie, mam nadzieję że tym razem lepiej zniose ten bol, albo w ogóle aby serio mniej bolało :D i ze nie bede krzyczała..głupio mi było już po wszystkim, w trakcie to miałam gdzieś co sobie o mnie mysla :p
Wow, juz pierzesz i prasujesz?? :D ja to mysle, aby do poczatku grudnia to zrobić..

Fajnie, mam nadzieję że tym razem lepiej zniose ten bol, albo w ogóle aby serio mniej bolało :D i ze nie bede krzyczała..głupio mi było już po wszystkim, w trakcie to miałam gdzieś co sobie o mnie mysla [emoji14]
Wow, juz pierzesz i prasujesz?? :D ja to mysle, aby do poczatku grudnia to zrobić..
No wiem szybko. Kurde jutro dopiero 25tc ale wolę mieć poskladane już w szafie. Od 32 tc to kto wie co będzie. Nie chcę mi się [emoji23] ale zrobię i będzie spokój.

reklama
Do góry