Witaj. Ja pierwszy trym mozna powiedziec ze przespałam [emoji23][emoji23][emoji23] Na przelomie I i II zdaza mi sie co drugi dzien wymiotować. Ale waga u mnie idzie sukcesywnie w góre.
Mam nadzieje ze nie przytyje z 30kg jak kiedys. Tyle ze wtedy byłam szczupła ok 65kg rozmiar 38. A teraz dosc duza bylam juz zachodzac w ciaze. Prawie 90kg. Dzis wybiła mi 100 na wadze 17 tydzień. Nie lubie jej.
Slodkiego nie jem prawie wcale. Nawet ukochany serniczek mi nie podchodzi.
W nocy musze ze 2-3 razy do lazienki. Po drodze lodowka chociaz cos chapnąć. A w dzien bym same owoce jadła i warzywa i serki Hochland śmietankowe.
Obym 120 nie przekroczyła bo sie załamie
Mam nadzieje ze nie przytyje z 30kg jak kiedys. Tyle ze wtedy byłam szczupła ok 65kg rozmiar 38. A teraz dosc duza bylam juz zachodzac w ciaze. Prawie 90kg. Dzis wybiła mi 100 na wadze 17 tydzień. Nie lubie jej.
Slodkiego nie jem prawie wcale. Nawet ukochany serniczek mi nie podchodzi.
W nocy musze ze 2-3 razy do lazienki. Po drodze lodowka chociaz cos chapnąć. A w dzien bym same owoce jadła i warzywa i serki Hochland śmietankowe.
Obym 120 nie przekroczyła bo sie załamie
Cześć dziewczyny, dołączam do Was, ja jestem w 16tc i podobnie jak wy biust ogromny przeszkadza w oddychaniu,w nocy budze się co najmniej kilka razy - a to siku, a to pić, a to głodna jestem ale i tak najgorsze jest to, że męczą mnie nadal wymioty....... od samego początku miałam ciężkie nudnośći wymioty całe dnie ale wierzyłam, że ten magiczny II trymestr wyzwoli mnie z tej beznadziei a ja codziennie wymiotuje to odbiera człowiekowi całą energie no i przez to jeszcze w ogóle nie przytyłam :QUOTE]