Buba88
Fanka BB :)
Musi być ok! Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki!!!!Ja dołączę do grupy na fb jeśli będzie dziś serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być ok! Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki!!!!Ja dołączę do grupy na fb jeśli będzie dziś serduszko
Trzymam bardzo mocno kciuki! Czekam na wieści.Ja dołączę do grupy na fb jeśli będzie dziś serduszko
Będzie dobrze Już teraz same dobre wiadomości proszę. :*Ja ryzykuje, tez jutro wszystko się okaże. Jak będzie coś nie tak, to wtedy się pożegnam ..
Poszło...Dziewczyny jeszcze raz link, dodawajcie się
www.facebook.com
Grupa nazywa sie krasnoludki 2020, wiec ciezko by sie domyslic o co chodzi. I chyba nikt tego nie widzi, dziewcyny ja sądzicie, widac cos czy nie?Czy tego, ze tam dolacze nikt na pewno jie zobaczy? Bo u mnie oprocz meza nikt nie wie i na razie nie chce za bardzo aby ktokolwiek wiedzial, a szczegolnie w pracy.
Zagladalam z profilu mojego i nie znalazłam grupy ani jednej w których jestemWidzą tylko mnie i grupę Zobacz załącznik 978498