To jest ta sama sytuacja co ma mohaaa?? Czekaj jeszcze !Nie, nie wierze! A czemu na tak wczesnym etapie już każe iść na oddział? Może ciąża młodsza? Może warto poczekać?
reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Mi trochę przeszly bole pleców i w poniedziałek idę do lekarza trochę się boję ale jestem dobrej myśli.
kasica212
Sanka & Samka
Moja doktor by powiedziała, że przesadzasz ja plamie tak co dwa dni, w środę było nawet sporo. Kazała mi nie leżeć jak betka tylko chodzić, poprostu się nie forsować, ale wszystko normalnie robić. Czekam aż mi włosy wyschna i idziemy na plac zabaw.Jak wam mija weekend? Moi pojechali na basen ja wolałam zostać w domu. Te plamienia miałam w piątek tydzien temu i teraz wszystkiego się boje nawet spaceru. Przesadzam?
kasica212
Sanka & Samka
Podstawa to pozytywne myślenieMi trochę przeszly bole pleców i w poniedziałek idę do lekarza trochę się boję ale jestem dobrej myśli.
werdidiana
Zaangażowana w BB
Nie przesadzasz. Lepiej teraz posiedzieć niż później płakać. W poprzedniej ciąży co chwile coś się działo i lekarz mówił to samo. Lepiej teraz nie kombinować, niż później płakać do poduszki.Jak wam mija weekend? Moi pojechali na basen ja wolałam zostać w domu. Te plamienia miałam w piątek tydzien temu i teraz wszystkiego się boje nawet spaceru. Przesadzam?
Ja tez mam chęć na basen czy wariactwa, ale wole dmuchać na zimne. Jedna strata mi wystarczy. W II trymestrze będzie przypływ energii to nadrobimy
O matko to ja bym była jak galareta , dzielna jesteś . Powiedziała że to w normie ? Takie plamienie?Moja doktor by powiedziała, że przesadzasz ja plamie tak co dwa dni, w środę było nawet sporo. Kazała mi nie leżeć jak betka tylko chodzić, poprostu się nie forsować, ale wszystko normalnie robić. Czekam aż mi włosy wyschna i idziemy na plac zabaw.
To jest trochę tak że wolę sobie potem nie pluc w brodę jakby coś się stało. Ale grunt to myśleć pozytywnie, staram sięNie przesadzasz. Lepiej teraz posiedzieć niż później płakać. W poprzedniej ciąży co chwile coś się działo i lekarz mówił to samo. Lepiej teraz nie kombinować, niż później płakać do poduszki.
Ja tez mam chęć na basen czy wariactwa, ale wole dmuchać na zimne. Jedna strata mi wystarczy. W II trymestrze będzie przypływ energii to nadrobimy
kasica212
Sanka & Samka
Według USG wszystko w normie, tak czasem jest, Przecież kobiety i "normalny" okres mogą mieć. Moja ciocia miała do 5 miesiąca, a moja SIS miała krwotok i o ciąży dowiedziała się w 2 trymestrze. Ja w poprzednich ciążach mniej ale też plamiłam.O matko to ja bym była jak galareta , dzielna jesteś . Powiedziała że to w normie ? Takie plamienie?
reklama
Ok dzięki to w zasadzie pocieszające. PozdrawiamWedług USG wszystko w normie, tak czasem jest, Przecież kobiety i "normalny" okres mogą mieć. Moja ciocia miała do 5 miesiąca, a moja SIS miała krwotok i o ciąży dowiedziała się w 2 trymestrze. Ja w poprzednich ciążach mniej ale też plamiłam.