Karola1322
Fanka BB :)
Ja to najwięcej jem dżem malinowy lub konfitura tak kilka razy ciągu dniaJa od kilku dni z jedzenia mogę tylko orzechy i chleb z masłem. Wszystko inne bleeeee;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to najwięcej jem dżem malinowy lub konfitura tak kilka razy ciągu dniaJa od kilku dni z jedzenia mogę tylko orzechy i chleb z masłem. Wszystko inne bleeeee;(
Ja to najwięcej jem dżem malinowy lub konfitura tak kilka razy ciągu dnia
Ja boję się cukrzycy strasznie więc staram się bardziej warzywa niż owoce na razieJa to najwięcej jem dżem malinowy lub konfitura tak kilka razy ciągu dnia
Też się boję... Ale on mnie tak kusi... W pierwszej ciąży to były ogórki a w połowie cukierki i było okJa boję się cukrzycy strasznie więc staram się bardziej warzywa niż owoce na razie
Cześć dziewczyny, czytam forum od początku ale strach nie pozwolił mi wcześniej napisać... Jestem mamą 13 miesięcznej dziewczynki i tydzień temu zobaczyłam dwie piękne kreski lekarza mam w poniedziałek także strach mały jest, to moja 3 ciąża pierwsza zakonczyla się poronieniem (nie rozwijała się od początku, a na przełomie 8-9 poronienie samoistne). Na chwilę obecną czuje się dobrze, ciążę z Julia również przeszłam super (pierwsze 3 msc jadłam tylko chleb z masłem i na cala ciążę odrzuciło mnie od mięsa ale to mogła być wina duphastonu) pracowałam do porodu 37+3
Serdecznie wszystkim gratuluję, mam nadzieje ze spędzimy razem najbliższe nudne miesiące <3
Hej a to pierwsze Twoje badanie?Hej co sądzicie.. wynik beta hcg 480 w 45dc przy cyklach 35-40 dniowych.. nie za mały?
TakHej a to pierwsze Twoje badanie?
Zrób kolejne po 48h i zobacz czy wzrasta