reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
Ja zawsze nowe chociaż przepiore ale nie pasuje bo tego nie cierpię i bardzo dobry wybór, też kupuje tylko z Lidla. Nic się z nimi nie dziejeNo ooo. A tu jeszcze zajęcia dzieci, lekcje i inne pierdolety.
Nie chcę mnie się :-) Z natury wolę inna pracę.
Przerzuć się na Sepulture. Do czyszczenia łazienki super. Od lat nie słucham świeczki typu RMF czy Zet. Wierena jestem trójce a jak nudzą to się przełączam na Come albo nieśmiertelne Guns and Roses czy inne Quenn.
PS. Do perfekcyjnych (mam nadzieję że nie) matek, żon i gospodyń: pierzecie nowa pościel sobie (nie noworodków, to oczywiste) , po zakupieniu? Kupiłam wczoraj 5 nowych kompletow w Lidlu, pięknie zapakowane. Kiedyś takich dylematów nie miałam, bo czasu nie było, ale teraz??? Prześcieradła nowe wypralam, a pościeli nie chce mi się. Kto to kuwa będzie prasował?!?
Aguara
Ja zawsze nowe chociaż przepiore ale nie pasuje bo tego nie cierpię i bardzo dobry wybór, też kupuje tylko z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje
Ja kupuje jeszcze ze strony Ravelo, ale Lidl miał piękna szarość a kwiatków, trójkątów i kwadratów nie lubię.
I widzicie, nażre się frytek, poprawię rosolem i upiernicze się na kanapę. Będzie koniec sprzątania :-)
Gdzie na ZUS pue sa decyzje?A dlaczego ZUS nie przelewa Ci od razu na konto.Ja wchodzę na ZUS pue.I mam date decyzji i kiedy pieniądze będą na koncie.
Celia89
Okolice Wrocławia jakoś rano Styczeń <3 pozowałam nago... myślałam, że dupa mi odpadnie
I mój wioch
O wagary na 15 piętrze na dachu wrocław <3 nawet wykładowcy mi lajkowali to zdjęcie
Ja nie piorę.... i tak jem zmacane bułki przez stare dziady nie używające rękawiczek. Pewnie jakąś salmonelle i półpaśca pożeram. To po co ja mam prać ... Jedynie piorę rzeczy z lumpa. Ale to też bardziej przez nerwice natrectw. Zaraz bym sobie wyobrazala ze pozeraja mnie bakterie i bym sie musiala zadrapac cala na smiercNo ooo. A tu jeszcze zajęcia dzieci, lekcje i inne pierdolety.
Nie chcę mnie się :-) Z natury wolę inna pracę.
Przerzuć się na Sepulture. Do czyszczenia łazienki super. Od lat nie słucham świeczki typu RMF czy Zet. Wierena jestem trójce a jak nudzą to się przełączam na Come albo nieśmiertelne Guns and Roses czy inne Quenn.
PS. Do perfekcyjnych (mam nadzieję że nie) matek, żon i gospodyń: pierzecie nowa pościel sobie (nie noworodków, to oczywiste) , po zakupieniu? Kupiłam wczoraj 5 nowych kompletow w Lidlu, pięknie zapakowane. Kiedyś takich dylematów nie miałam, bo czasu nie było, ale teraz??? Prześcieradła nowe wypralam, a pościeli nie chce mi się. Kto to kuwa będzie prasował?!?
chianti_riserva
Czuć już powoli 3 trymestr. Spać mi się chce nieludzko, sprzątam na raty, wolniej chodzę, wielu rzeczy nie podniosę albo czynię to znacznie gorzej.
Jejku ja mam od tygodnia tak samo...m codziennie muszę uciąć godzinna drzemkę w ciągu dnia, czuję się tak ciężko , cokolwiek zrobić to mi się nie chce, straciłam werwę którą miałam i trochę mam przez to depresję a gdzie tu jeszcze
Celia89
Mi ostatnio tłuste staje kołkiem w gardle Ostatnio wystaczy mi ze zjem 2 kanapki dziennie, albo cos i mi sie nie chce.Ja kupuje jeszcze ze strony Ravelo, ale Lidl miał piękna szarość a kwiatków, trójkątów i kwadratów nie lubię.
I widzicie, nażre się frytek, poprawię rosolem i upiernicze się na kanapę. Będzie koniec sprzątania :-)
Celia89
Hahaha ja zapomnialam jak wyglada żelazko jak juz wczesniej wspominalam ubrania gniotace sie to ubrania jednorazowe. Do praleczki i do worka z podpisem Caritas. Nosze wełniane swetry a latem zwiewne kiecki z materialow ala apaszka, . Len a blehhhhhhh .... bawełna blehhh ktos musi mnie nie lubic jak mi kupuje w prezencie cos co sie po jedny zalozeniu wygniecieJa zawsze nowe chociaż przepiore ale nie pasuje bo tego nie cierpię i bardzo dobry wybór, też kupuje tylko z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje
Aguara
Hahaha ja zapomnialam jak wyglada żelazko jak juz wczesniej wspominalam ubrania gniotace sie to ubrania jednorazowe. Do praleczki i do worka z podpisem Caritas. Nosze wełniane swetry a latem zwiewne kiecki z materialow ala apaszka, . Len a blehhhhhhh .... bawełna blehhh ktos musi mnie nie lubic jak mi kupuje w prezencie cos co sie po jedny zalozeniu wygniecie
Nie wkurza człowieka. Ja mam codziennie sterte prasowania. Ale zaganiam starsza latorośl
reklama
Celia89
Ja kiedys na 1 roku studiu jak mieszkalam z moim bylym narzeczonym pralam wszytsko i prasowalam... ale mi sie ktoregos dnia odwidzialo i obecnie mam dwie lewe rece;p Naprawde dla mnie lepiej ze takich ubran nie mam bo potrafie sie ubrac w wygniecione i tak wyjsc i a co to toz czyste. Chyba mi odbilo jak powstalo tu duzo ciuchlandow z odzieza z metkami, ktora w soboty szlo kupic po 1 zl... wiec zaczelam nosic ubrania jak w amerykanskim snie na raz... a naprawde nic nie zniszczone. Kuzynka wyszarpala Dolcze za 1 zl, a ja koledze kupilam LA coste, za to ze byl naszym szoferem. A akurat byla koszulka polo na patyka anorektyka.Nie wkurza człowieka. Ja mam codziennie sterte prasowania. Ale zaganiam starsza latorośl