wesola_mamusia
Fanka BB :)
Oszczędność proszę Pani! 3 noworodki srają w 1 pieluchęCiekawe jak 10 pampersów ma starczyć na 3 dni
Swoją drogą też się nad tym zastanawiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszczędność proszę Pani! 3 noworodki srają w 1 pieluchęCiekawe jak 10 pampersów ma starczyć na 3 dni
Ach, miałam też zjeść gofry to zamówiona gofrownica przyszla uszkodzona. Zamówiłam na dziś kuriera, aby ją zabrał to się dziad nie zjawił...takie szczęście mam Przynajmniej nie przytyjęZa mną chodzą gofry z buta śmietana już od dawna
Chyba zgarniają kupę szpatułką z tych pieluch i zakładają jeszcze razalbo wykręcają wilgoć i znów można założyćOszczędność proszę Pani! 3 noworodki srają w 1 pieluchę
Swoją drogą też się nad tym zastanawiałam
Aaaa czyli to ZUS cuduje bo ja to jestem między młotem a kowadłem. Raz że w pracy kombinują dwa że ZUS szuka kombinatorów szkosa tylko że w ciężarnychMam to samo na platformie ZUS PUE. Od momentu przejęcia przez ZUS pustka w składkach.
To ja miałam tak przed ciąża 3 razy dziennie a teraz mam takie zaparcia że ryczeć mi się chce dodatkowo to żelazo co biorę je potęguje.Ja bym zjadła budyń waniliowy ale obawiam się, że mój żołądek nie podoła. Chyba za tłusta rybka dziś była. Byle co zjem i już sranie na żądanie. Szkoda, że przed ciążą tak nie miałam. Może bym się tak nie utuczyła
To ja odwrotnie ze 2 lata zaparcia a teraz goni mnie byle co byle stres.To ja miałam tak przed ciąża 3 razy dziennie a teraz mam takie zaparcia że ryczeć mi się chce dodatkowo to żelazo co biorę je potęguje.
Ja dosłownie przy tym ryczę... Boli...To ja miałam tak przed ciąża 3 razy dziennie a teraz mam takie zaparcia że ryczeć mi się chce dodatkowo to żelazo co biorę je potęguje.