Moja tak samo.mowila. Dałam sie jej steroryzować. Grozila nawet ze sie zabije jak bede miała drugie dziecko, ze jej nie kocham, ze mnie nienawidzi... Po osiemnastce wstrząsnęła drzwiami, rzucila szkołę i ..tyle ją widziałam. To tak w telegraficznym skrócie. To już prawie 3 lata. Pozbieralam się. Jestem w ciąży. Nadrabiam stracony czas
Nie daj się. To Twoje zycie. Twoje emocje. Twoje metody wychowawcze. Dzieci to teraz małe egoistyczne terroryzujące istotki z postawą roszczeniową. Nie możemy sie dawać
Nie daj się. To Twoje zycie. Twoje emocje. Twoje metody wychowawcze. Dzieci to teraz małe egoistyczne terroryzujące istotki z postawą roszczeniową. Nie możemy sie dawać
Powiem tak, mój starszy syn mimo tłumaczeń, próśb, gróźb itd nic nie rozumie co sie mówi. Najbardziej boli to, jak mówi, że mnie nienawidzi i ze lepiej będzie jak umrę. Wiem, że strasznie to brzmi, ale tu nie chodzi o malenstwo, tylko o jego podejście do obowiązków. Proszę o drobna pomoc, zwłaszcza teraz. Moj maz uważa, że dramatyzuje, tescie uważają, że przesadzam i ze to moja wina, bo nie zajmuje się nim j a k nalezy. Ma 10 lat i 7 miesięcy, a ja poprostu czasami nie mam siły jechać rowerem gdziekolwiek. Tez mam twardy brzuch z lewej strony, robię wszystko na co mi sił starcza.. Wiem, że potrzebuję więcej uwagi, ale jak jesteśmy sami, to jest aniołek, pomoże, chętnie wykona powierzone zadania a jak tylko usłyszy tesciowa(mieszkamy z nimi) to diabeł wcielony.