reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Nie ma co czekać i najlepiej od razu do lekarza lub do szpitala. Lepiej dmuchać na zimne :) będziesz spokojna a tak się denerwujesz.
Wspaniale:)
Dziewczyny a mialyscie jakieś plamienia? Bo ja dziś miałam kilka godzin temu takie delikatne brunatne i ja razie nic więcej ale jestem trochę wystraszona

reklama
U mnie prędzej lekki bol podbrzusza a teraz dalej ciągnie jakby prawa strona leciutko. Piersi bola, lekkie nudności jak jestem głodna i w sumie wracają jak sie najem, czasami zawroty głowy no i senność. Dzisiaj wykorzystałam wolny dzień i przespałam pół dnia [emoji85]. Wszystko byłoby super, ale od wczoraj wieczora czuję lekki stan zapalny :/ umówiłam się do innego ginekologa na wtorek ale postaram się jeszcze jutro dzwonić i może dostanę się do mojej na jutro. Rano okropnie spanikowałam, ale już jestem spokojniejsza.
Witajcie Lisiara97 i zuza9292
Jak się czujecie? Macie jakieś objawy? U mnie tylko czasem ból brzucha. Boję się tych mdłości, którymi wszyscy straszą, bo w wtedy w pracy będzie ciężko, a nie chcę, aby ktoś się domyślił. Mam nadzieje, że mdłości mnie omina ;)

U mnie prędzej lekki bol podbrzusza a teraz dalej ciągnie jakby prawa strona leciutko. Piersi bola, lekkie nudności jak jestem głodna i w sumie wracają jak sie najem, czasami zawroty głowy no i senność. Dzisiaj wykorzystałam wolny dzień i przespałam pół dnia [emoji85]. Wszystko byłoby super, ale od wczoraj wieczora czuję lekki stan zapalny :/ umówiłam się do innego ginekologa na wtorek ale postaram się jeszcze jutro dzwonić i może dostanę się do mojej na jutro. Rano okropnie spanikowałam, ale już jestem spokojniejsza.
Ciekawe czy przy okazji lekarz zrobi usg i czy będzie już coś widać:)no i oby coś poradził na tę infekcję.

Hej! Na wstępie chciałabym wszystkim pogratulować! ♥ Dzisiaj ujrzałam cień cienia cienia. Jutro lub pojutrze lecę na betę, kolejnych testów już po prostu nie będę robiła. A jestem 11dpo więc nic dziwnego, że praktycznie nic na teście nie widać. Postanowiłam do was napisać by poprosić o trzymanie kciuków aby udało mi się do was dołączyć na ten piękny okres ciąży jeśli się oczywiście potwierdzi. :) Teoretyczny termin porodu przypadł by na 8 stycznia.

Hej! Na wstępie chciałabym wszystkim pogratulować! ♥ Dzisiaj ujrzałam cień cienia cienia. Jutro lub pojutrze lecę na betę, kolejnych testów już po prostu nie będę robiła. A jestem 11dpo więc nic dziwnego, że praktycznie nic na teście nie widać. Postanowiłam do was napisać by poprosić o trzymanie kciuków aby udało mi się do was dołączyć na ten piękny okres ciąży jeśli się oczywiście potwierdzi. :) Teoretyczny termin porodu przypadł by na 8 stycznia.
Cześć, trzymam kciuki, napisz jak bedziesz miała wynik bety, na pewno będzie ładna :)

reklama
Cześć dziewczyny, mogę tu z Wami poczekać? Ja narazie jestem 7dpo więc będę testować w przyszłym tygodniu ale udało mi sie wyhaczyc owulke więc może się uda. Ja jestem po dwóch poronieniach, pierwsze w grudniu 18 a teraz jeszcze nie dostałam pierwszej miesiączki. Trzymam kciuki za nas wszystkie!

Do góry