Aguara
Fanka BB :)
Skąd jesteś? Dobrze by było żeby ktoś Ci pokazał ten pierwszy raz jak zawiązać, chyba w każdym mieście są spotkania dla chustujących mam gdzie można zobaczyć jak to wyglada, można też wykupić lekcje u doradcy. Ja akurat uczyłam sie sama z filmikow- na youtube jest tego cała masa, musisz przejrzeć z ktorego bedzie sie najłatwiej Tobie uczyć, bo po prostu nie było mnie stać na lekcje z doradcą. Jak sie probuje codziennie to całkiem szybko, nie pamietam ile sie uczyłam. Ale sama dałam rade nauczyć. Doradca jest też o tyle fajny że pokaże Ci rożne rodzaje chust- jest tego peeełno a bardzo cieżko sprzedać chuste, najlepiej od razu kupić używaną nie raz za połowe ceny. Uważam że warto nosić
Mieszkam w Tarnobrzegu, na Podkarpaciu. Znajoma ma ciekawy sklep z rzeczami dla maluszków, prowadzą też warsztaty z noszenia. Więc czeka mnie wizyta u nich.
Fakt, chust jest wiele i kosztują niemało, niektóre do tysiąca. Dawniej mieszkałam w bloku na 4 piętrze, bez windy, wiem co to znaczy noszenie wózka. Chusta jest dla mnie forma kangurowania. Dzięki, poczytam, pooglądam, chociaż dzisiaj mam wyjątkowego lenia ((