reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

A mam pytanie kiedy mówicie najbliższym o ciąży? Ja nie pracuje i ciezko to trzymać w tajemnicy. Plus znajomi sie domyslaja nie pije kawy wiadomo alkoholu. Ciężko to tak trzymac

reklama
A mam pytanie kiedy mówicie najbliższym o ciąży? Ja nie pracuje i ciezko to trzymać w tajemnicy. Plus znajomi sie domyslaja nie pije kawy wiadomo alkoholu. Ciężko to tak trzymac
Kawę możesz pić ;)
Mojej mamie powiemy po moim powrocie z Grecji, jeśli wszystko będzie ok.
Teściów poinformujemy na koniec wakacji, na szczęście prawie nie będziemy się widzieć do września. Najpierw wyjazd do Szwecji potem remont.
1 siostra i kuzynka już wie.

Dziewczyny, jak sobie radzicie z mega Mdłościami ? Ja mam wrażenie ze nadrabiam poprzednie 3 ciąże. W pierwszej miałam mdłości ale nie aż takie. Teraz mnie mdli całą dobę. W nocy mi to nie daje spać. A dodatkowo jest moja 3jeczka do ogarnięcia. Pije herbatę z imbirem, ale słabo mi pomaga.
Ja kupiłam tabletki ze sproszkowanym imbirem. Rodzinna mi powiedziała, że można brać coś takiego. Tylko trzeba kupić jakiejś dobrej firmy, aby było w nich dużo imbiru i żadnych dodatków typu konserwanty. Nie mogłam już patrzeć na herbatę ze świeżym imbirem i na samą myśl było mi niedobrze. Kupiłam też opaski na nadgarstki na mdłości, ale nie wiem czy coś dają...jak jest źle to je zakładam, bo są niewygodne.

Ja powiedziałam mamie i teściowej, oprócz tego 2 najbliższe koleżanki. W pracy powiem po 2 wizycie w połowie czerwca.

Kawę możesz pić ;)
Mojej mamie powiemy po moim powrocie z Grecji, jeśli wszystko będzie ok.
Teściów poinformujemy na koniec wakacji, na szczęście prawie nie będziemy się widzieć do września. Najpierw wyjazd do Szwecji potem remont.
1 siostra i kuzynka już wie.
Właśnie niestety ja kawely nie mogę, gdyz mam wysokie cisnienia i biore leki takze wole nie :)

Byłam niedawno na badaniach krwi, które wypisał mi ginekolog. Jeszcze nigdy w życiu mi tyle krwi nie upuścili co dzisiaj;) Wyniki poznam na wizycie we wtorek.

reklama
Do góry