reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej. Chciałabym się pożegnać. Ciąża się nie rozwinęła. Zarodek tydzień temu był wyraźny na usg, a dziś już taki rozmazany. Mam odstawić luteinę i czekać na poronienie. W ciągu 3-4 dni to powinno nastąpić. Jeśli nie, to szpital i lyzeczkowanie - dostałam skierowanie. Nie wierze, ze znów mnie to spotyka. Serce mi pęka, żyć się nie chce. Życzę Wam wszystkim powodzenia i mam nadzieje, ze żadna z Was nie będzie musiała przechodzić tego co ja. Buziaki

Przykro mi strasznie:(

reklama
Hej. Chciałabym się pożegnać. Ciąża się nie rozwinęła. Zarodek tydzień temu był wyraźny na usg, a dziś już taki rozmazany. Mam odstawić luteinę i czekać na poronienie. W ciągu 3-4 dni to powinno nastąpić. Jeśli nie, to szpital i lyzeczkowanie - dostałam skierowanie. Nie wierze, ze znów mnie to spotyka. Serce mi pęka, żyć się nie chce. Życzę Wam wszystkim powodzenia i mam nadzieje, ze żadna z Was nie będzie musiała przechodzić tego co ja. Buziaki
Tak bardzo mi przykro :no2:

Jest mi tak strasznie strasznie przykro :(
Nie wiem co napisać, bo nie ma słów, które mogłyby ukoić twój ból...

Ciężko cokolwiek napisać .. Bardzo mi przykro :(
Mam nadzieję że kolejnym razem los sie do Ciebie uśmiechnie i już wszystko bedzie dobrze..

Dziewczyny, jak sobie radzicie z mega Mdłościami ? Ja mam wrażenie ze nadrabiam poprzednie 3 ciąże. W pierwszej miałam mdłości ale nie aż takie. Teraz mnie mdli całą dobę. W nocy mi to nie daje spać. A dodatkowo jest moja 3jeczka do ogarnięcia. Pije herbatę z imbirem, ale słabo mi pomaga.

Przykro mi.. :( trzymaj się

Bardzo współczuję. Nie wiem co powiedzieć.

Dziewczyny, jak sobie radzicie z mega Mdłościami ? Ja mam wrażenie ze nadrabiam poprzednie 3 ciąże. W pierwszej miałam mdłości ale nie aż takie. Teraz mnie mdli całą dobę. W nocy mi to nie daje spać. A dodatkowo jest moja 3jeczka do ogarnięcia. Pije herbatę z imbirem, ale słabo mi pomaga.
Chyba nie ma na to cudownego sposobu. Ja teraz jestem jak bogini, czasem mam mdłosći, ale zero wymiotów. Ale w ciąży z córka spędzałam godziny dziennie w toalecie, nawet łyk wody powodował torsje. Nic nie było w stanie mi pomóc, dopiero ok 14 tc uspokoiło się.
A tak swoją drogą dziwi mnie to bardzo, od cego jest to zależne, że w jednej ciąży zero mdłości i wymiotów, a w kolejnej musisz zaprzyjaźnić się z toaletą.

reklama
dziewczyny jak często macie robione usg ? Czy wizyty co dwa tygodnie to nie jest za często ? jak to wygląda u Was ?:)

Ja teraz latam co tydzień jak głupia [emoji14]

Bolą was cały czas piersi? ja dziś czuje, ze są mniejsze i nie ma już tej tkliwości jak do tej pory... już mam czarne myśli... :(

W pierwszej nie wiedziałam.że mam cos takiego jak cycki [emoji14] pamietaj ze kazda ciaza inna. :*

Czy tego, ze tam dolacze nikt na pewno jie zobaczy? Bo u mnie oprocz meza nikt nie wie i na razie nie chce za bardzo aby ktokolwiek wiedzial, a szczegolnie w pracy.

U mnie z rodziny nikt nie wie ani ze znajomych. Tylko pracownicy. I niech tak zostanie :)

No jak widać ja też :D

Mój na rybki się szykuje ,był i spierdzielił mu ponad 2 kilowy Leszcz to teraz nie chce odpuścić i musi iść go złapać :D Męska duma hehe. Już nie mówię ,że za tym leszczem to do rzeki się wpierdzielił i cały mokry przyszedł :D Pewnie jedyne co przyniesie to kleszcza ,ale mu tego nie powiem bo focha zrobi [emoji14] Chociaż ostatnio co był to złapał i sobie pojadłam ;)

Moj tez zapalomy wędkarz :D ale jak idzie na rybki to min 4 dni. Bo lubi nocki. Dzien sie rozklada,.dzien pakuje wiec nie wiele mu czasu zostaje na łapanie hehe.
Ja wole domek, pierwsza linia brzegowa :)
Moj łapie ale buziak, focia i do wody

Starszej daty panie zalecają migdały.
Ja mam za to problem z zasypianiem. Drzemki co dwie godziny. A teraz sie obudziłam po 5 h odlocie

Do góry