Chyba do porodu już zostaniesz... ja w pierwszej ciąży przed porodem w szpitalu leżałam 5 tygodni.cały czas tu kisne mimo 9 pkt wód.
reklama
Cookie_
Moderator
Tez przelezalam do porodu 4 tyg. Z jednej str dobrze, bo jak się zaczęło to człowiek na miejscu a i przez tyle tyg to poznałam wszystkie położneChyba do porodu już zostaniesz... ja w pierwszej ciąży przed porodem w szpitalu leżałam 5 tygodni.
Celia89
Fanka BB :)
No to wyjdzie podobnie bo ja juz 2 tyg, a 17 do ptp +/-. Mieli mnie tydzien temu kroic ale wody im wskoczyly na 9 puntow wielce sie uradowali i o mnie zapomnieli. Wszyscy na urlopach.Chyba do porodu już zostaniesz... ja w pierwszej ciąży przed porodem w szpitalu leżałam 5 tygodni.
Nie było tak zle szybko zleciało!5 tygodni?? Szacun! Dzielna babka Z Ciebie :-)
Celia89
Fanka BB :)
Ostatnio mi mowil ze szans na sn nie ma bo szyjka dluga zamknieta blablabla. Teraz nie wiem bo nie ma doslownie kogo sie zapytac. Pewnie do 7 bede tchwic w bezinformacji. Nawet nie mam jak sie przygotowac na ewentualne sn... ani se nie pobzykam a herbatki z malin sa nie wskazane przy planowanej cesarce.
reklama
Cookie_
Moderator
Ładnie wody podskoczyłyOstatnio mi mowil ze szans na sn nie ma bo szyjka dluga zamknieta blablabla. Teraz nie wiem bo nie ma doslownie kogo sie zapytac. Pewnie do 7 bede tchwic w bezinformacji. Nawet nie mam jak sie przygotowac na ewentualne sn... ani se nie pobzykam a herbatki z malin sa nie wskazane przy planowanej cesarce.
Hahah na bzykanie to ja mam szlaban od kilku miesięcy. Radzimy sobie jakoś , ale czekam aż mi pessar zdejmą wreszcie