A ja w końcu, po tygodniu oczekiwania na wynik bety [emoji28] mam wynik. Bhcg - 7600 piękny wynik, spodziewałam się mniejszego . Średni przyrost to 140% ciekawe od jakiej bety widać serduszko [emoji4] jeszcze dziś rano bałam się myśleć o usg że nie usłyszę jeszcze serduszka, ale mysle ze j7z bym słyszała. 7600 było 14.05 więc dziś mamy 20 maja. Na pewno jest już dużo wyższe beta .
reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Ja dziś robiłam, 16 maja miałam 5061,2 mlu zobaczymy jaki bedzie u mnie przyrostA ja w końcu, po tygodniu oczekiwania na wynik bety [emoji28] mam wynik. Bhcg - 7600 piękny wynik, spodziewałam się mniejszego . Średni przyrost to 140% ciekawe od jakiej bety widać serduszko [emoji4] jeszcze dziś rano bałam się myśleć o usg że nie usłyszę jeszcze serduszka, ale mysle ze j7z bym słyszała. 7600 było 14.05 więc dziś mamy 20 maja. Na pewno jest już dużo wyższe beta .
Przykro miAni pęcherzyka, ani zarodka
Ja dzisiaj obudzialam się z bólem podbrzusza... Rozchodziłam, ale jak pomyśle ile jeszcze rzeczy przede mną to senność mnie łapie
A robiłaś już usg?? Słyszałaś serduszko???
Ja dziś robiłam, 16 maja miałam 5061,2 mlu zobaczymy jaki bedzie u mnie przyrost
Malami1303
Jeszcze nie było widać a bylam 16 maja u lekarza, nastepną wizytę mam 27 i mam nadzieję że będzie już widać. Usg mialam robione bo wynikow z bety nie miałam ale pęcherzyk było widać i ciałko żołtkowe (chyba tak to sie mówi) serduszka jeszcze nieA robiłaś już usg?? Słyszałaś serduszko???
mohaaa
A pamiętasz jakiej wielkości pęcherzyk? Bo teraz mam rozkmine, ze u mnie tego cialka żółtego nie było ostatnio Przepraszam jeśli już o to pytałam, ale nie mam pamięci do nickow.Jeszcze nie było widać a bylam 16 maja u lekarza, nastepną wizytę mam 27 i mam nadzieję że będzie już widać. Usg mialam robione bo wynikow z bety nie miałam ale pęcherzyk było widać i ciałko żołtkowe (chyba tak to sie mówi) serduszka jeszcze nie
Malami1303
Szczerze to nie zwróciłam uwagi na usg, a niemam tego zdjęciaA pamiętasz jakiej wielkości pęcherzyk? Przepraszam jeśli już o to pytałam, ale nie mam pamięci do nickow
miniminivv
Zaangażowana w BB
Ja po USG - maly czlowiek ma 10,6mm. Z USG ciąża wychodzi na dwa dni starszą niż z om. Więc jestem 7+1 albo 6+6
Plamień już nie ma, żadnego krawiaka, na dzień dzisiejszy wszystko jest tak jak być powinno
Plamień już nie ma, żadnego krawiaka, na dzień dzisiejszy wszystko jest tak jak być powinno
Ciaprok84
Aktywna w BB
Ja po USG - maly czlowiek ma 10,6mm. Z USG ciąża wychodzi na dwa dni starszą niż z om. Więc jestem 7+1 albo 6+6
Piękne wieści! Ja siedzę jak na szpilkach i czekam do 19 na wizytę...zejde na zawał
reklama
mohaaa
Super!!!! Zazdroszczę długo plamilas?Ja po USG - maly czlowiek ma 10,6mm. Z USG ciąża wychodzi na dwa dni starszą niż z om. Więc jestem 7+1 albo 6+6