reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

A ja w końcu, po tygodniu oczekiwania na wynik bety [emoji28] mam wynik. Bhcg - 7600 piękny wynik, spodziewałam się mniejszego . Średni przyrost to 140% ciekawe od jakiej bety widać serduszko [emoji4] jeszcze dziś rano bałam się myśleć o usg że nie usłyszę jeszcze serduszka, ale mysle ze j7z bym słyszała. 7600 było 14.05 więc dziś mamy 20 maja. Na pewno jest już dużo wyższe beta .

reklama
A ja w końcu, po tygodniu oczekiwania na wynik bety [emoji28] mam wynik. Bhcg - 7600 piękny wynik, spodziewałam się mniejszego . Średni przyrost to 140% ciekawe od jakiej bety widać serduszko [emoji4] jeszcze dziś rano bałam się myśleć o usg że nie usłyszę jeszcze serduszka, ale mysle ze j7z bym słyszała. 7600 było 14.05 więc dziś mamy 20 maja. Na pewno jest już dużo wyższe beta .
Ja dziś robiłam, 16 maja miałam 5061,2 mlu zobaczymy jaki bedzie u mnie przyrost

A robiłaś już usg?? Słyszałaś serduszko???
Jeszcze nie było widać a bylam 16 maja u lekarza, nastepną wizytę mam 27 i mam nadzieję że będzie już widać. Usg mialam robione bo wynikow z bety nie miałam ale pęcherzyk było widać i ciałko żołtkowe (chyba tak to sie mówi) serduszka jeszcze nie

Jeszcze nie było widać a bylam 16 maja u lekarza, nastepną wizytę mam 27 i mam nadzieję że będzie już widać. Usg mialam robione bo wynikow z bety nie miałam ale pęcherzyk było widać i ciałko żołtkowe (chyba tak to sie mówi) serduszka jeszcze nie
A pamiętasz jakiej wielkości pęcherzyk? Bo teraz mam rozkmine, ze u mnie tego cialka żółtego nie było ostatnio :( Przepraszam jeśli już o to pytałam, ale nie mam pamięci do nickow.

Ja po USG - maly czlowiek ma 10,6mm. Z USG ciąża wychodzi na dwa dni starszą niż z om. Więc jestem 7+1 albo 6+6 :)
Plamień już nie ma, żadnego krawiaka, na dzień dzisiejszy wszystko jest tak jak być powinno :)

Piękne wieści! ;) Ja siedzę jak na szpilkach i czekam do 19 na wizytę...zejde na zawał

reklama
Do góry