reklama
Guanta
Fanka BB :)
Melduje, ze nadal nie śpię i zdążyłam zrobić tortille i dwa prania - dobrze, ze mieszkam w domku a nie w bloku. Nic mi nie dolega oprócz dzieciowych kopnięć, szczególnie jak leze na plecach. Ale brzuch się czasami napina i ciąży mi jakos a specjalnie wielki nie jest wiec będę dzwonic do doktora niech mnie przyjmie dla świętego spokoju. Czy do szefa wypada sms wyslac czy lepiej poczekać aż sie obudzi i zadzwonic?
jkocia
Fanka BB :)
no właśnie podejrzenie złamania zmęczeniowego (stara sprawa sprzed 2lat) byłam wtedy na rezonansach i niby sie kość zaleczała, dzis boleśnie odczuwam ze nie zaleczyła się. We wtorek ortopeda ale pewno nic nie zaleci przez ciąże....
Tak, tylko ja chciałabym aby dziecko mogło zostać bezpłatnie w razie problemów w szpitalu, w którym będę rodzic (maja taka ofertę, że po porodzie do 21 dni pobyt dziecka na oddziale neonatologicznym jest bezpłatny jeśli podpisze się umowę na poród i wizyta kwalifikacyjna do porodu zostanie przeprowadzona w 26 tygodniu ciąży u lekarza w czasie obowiązującej promocji), inaczej ten pobyt jest płatny.
To jest prywatny szpital?Tak, tylko ja chciałabym aby dziecko mogło zostać bezpłatnie w razie problemów w szpitalu, w którym będę rodzic (maja taka ofertę, że po porodzie do 21 dni pobyt dziecka na oddziale neonatologicznym jest bezpłatny jeśli podpisze się umowę na poród i wizyta kwalifikacyjna do porodu zostanie przeprowadzona w 26 tygodniu ciąży u lekarza w czasie obowiązującej promocji), inaczej ten pobyt jest płatny.
Tak.
Miałam już dwa spotkania z koordynatorami szpitala, ale dopiero wczoraj się dowiedziałam. Szkoda, ale cóż. Mam nadzieję, że nie będzie potrzeby.
reklama