reklama
Guanta
Fanka BB :)
Przeczytałam właśnie na Wysokich Obcasach fragment jakiejś książki o kobiecie w ciąży, ktora podczas badania u ordynatora byla oglądają przez 15 studentów. *****, przeciez można sie nie zgodzić. Jak można dać sie traktować jak osoba bez żadnych praw do intymności? Straszne to jest...
Jolen26
Ja mam takie wrażenie.Dziewczyny też macie wrażenie że zaczyna wam brakować skóry na brzuchu ? Taka czuje się "posciagana " [emoji52]
W ciągu ostatnich 2 tygodni tak mi brzuch urósł
Crp to wskaźnik w organizmie który informuje ze jest jakiś stan zapalny. Bada się go z krwiTrzymam kciuki za was [emoji8] wszystko będzie dobrze [emoji8] musi być.
A może głupie pytanie... O co chodzi z tym szalejacym crp?
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Lovi23
Otóż to, ja też nie czułam potrzeby jeżdżenia do rodziców Tz po tym wszystkim... bałam się tych pytań. Zresztą szwagierka, siostra Tz jak i jego mama - miały zawsze jeden i ten sam temat... pieluchy.. więc o czym ja miałam gadać z nimi ? O niczym.Moze to brat nie może mieć dzieci i Ona ma jakiś dziwny żal z związku z tym do rodziców...Nie wiem tak sobie rozmyslam...mi się też do teściów nie chciało jeździć jak się wszystko sypalo. Trudno powiedzieć nie chce tej osoby usprawiedliwiac.
A jak nie masz z kimś tematów do rozmów to bez sensu spędzać razem czas. Poza tym zawsze po spotkaniu z nimi wychodziłam zła, smutna... więc odcielam się od towarzystwa.
Jak idziesz do szpitala klinicznego to musisz się z tym liczyćPrzeczytałam właśnie na Wysokich Obcasach fragment jakiejś książki o kobiecie w ciąży, ktora podczas badania u ordynatora byla oglądają przez 15 studentów. *****, przeciez można sie nie zgodzić. Jak można dać sie traktować jak osoba bez żadnych praw do intymności? Straszne to jest...
Jolen26
Apropo rozstępów... na cyckach mi się straszne zrobiły.... takie sine i czerwone. Czy kremy jeszcze pomogą ??
Guanta
Kobieta musi wyrazić zgodę. Nie jesteśmy krowami.Jak idziesz do szpitala klinicznego to musisz się z tym liczyć
reklama
oli-oli
Trzymam mocno kciuki! Pisz co z Tobą.A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom