reklama
annias
Zaangażowana w BB
Brat zachowuje sie w miare normalnie, przyjeżdża, spotykamy sie itp. ale musieliby znienacka do nich wpaść wieczorem a ja nie wiem jakby top bylo odebrane i czy nie przyniosłoby odwrotnego skutku. jak się zapowiedzą to jej nie bedzie, moj brat zostanie w domu sam. Najgorsze, że nie mogę od brata wyciągnąć o co chodzi i jak on nie chce o tym mówić to staram sie to uszanować ale męczy mnie to..A dlaczego rodzice nie wybiorą się do nich? W odwiedziny ?
annias
Zaangażowana w BB
Czy Wy tez ostatnio macie pokręcone sny? ja się rano czuję jakbym była na całonocnym seansie filmu grozy ew. sensacji. normalnie aż się sama sobie dziwię skąd to sie bierze. No i w każdym śnie romanse jak w Bondach dobrze, że mąż moich snów nie widzi
oli-oli
Fanka BB :)
Ja takie pokręcone sny to.mam od dawna. Miałam taki czas,że wstawalam wykonczona rano bo tyle w nocy się u mnie działo. Normalnie film możaby nakręcić z każdego snu. Marzyłm żeby nic mi się nie śniło. Zaczełam wyciszać się przed snem, ćwiczyć jogę i było trochę lepiejCzy Wy tez ostatnio macie pokręcone sny? ja się rano czuję jakbym była na całonocnym seansie filmu grozy ew. sensacji. normalnie aż się sama sobie dziwię skąd to sie bierze. No i w każdym śnie romanse jak w Bondach dobrze, że mąż moich snów nie widzi
Agi.aguullka
Ja rowniez od poczatku ciazy mam mega wyrazne sny roznego rodzaju.
Dziewczyny siedze w domu, odpoczywam i juz k.... dostaje :-(
Dziewczyny siedze w domu, odpoczywam i juz k.... dostaje :-(
Ja odebrałam o 12, oczywiście mówi, że było ekstra. Wykończe się kiedyś przez to dziecko [emoji3]Tak dokładnie, zaraz lecę odebrać
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
marta64
U nas też było super zadowolona o na Panią wola BabciaJa odebrałam o 12, oczywiście mówi, że było ekstra. Wykończe się kiedyś przez to dziecko [emoji3]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Jolen26
Jak pracowałam w przedszkolu swego czasu to i znalazły się dzieci które płakały bo rodzic po nich przyszedł ahh te dzieciaczkiU nas też było super zadowolona o na Panią wola Babcia
Ostatnia edycja:
xssenia
Tak nadal jestesmy w szpitalu. Walcze z ostrym stanem zapalnym. Crp szaleje, nie wiadomo co sie dzieje. Do tego szyjka. Czyli ful wypas. Maz tez ma ciezka diagnoze. Przed nami bardzo trudna i pelna bolu droga ale sie nie damy.Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! Pisz na biezaco co sie dzieje.I ja, i ja! [emoji16]A Ty dalej w szpitalu jestes? Co u Ciebie?
Tak piszecie, ze ledwo was nadrabiam.
Zaczelam przygotowania do wyprawki. Wczoraj wystawilam ubrania po corci. Ale tylko czesc, bo duzo jest u tesciow. I tak zaplanowalam, ze jak sie sprzedadza to w koncu kupie cos dla Mlodego [emoji23] no nie mam weny na ta wyprawke. A tak w temacie rozkow - czy oprocz mnie ktoras jeszcze nie kupuje? Czy tylko ja taka wyrodna [emoji6][emoji4]
reklama
kingaa25
Kasia2309, trzymaj sie. Wszystko bedzie ok. Najwazniejsze, ze jesteś pod dobra opieka [emoji8].
Jezeli chodzi o przedszkole to ja jestem nauczycielem przedszkola. Wiem jaka trudna potrafi byc adaptacja [emoji5]. Z doswiadczenia wiem tez, ze czesto jest tak, ze te dzieciaki, ktore najgorzej znosza adaptacje pozniej nie chca wychodzic z przedszkola. [emoji5].
Ah, jak mi brakuje moich podopiecznych na tym L4. Ja chyba jestem nauczycielem z powolania. Uwielbiam to.
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli chodzi o przedszkole to ja jestem nauczycielem przedszkola. Wiem jaka trudna potrafi byc adaptacja [emoji5]. Z doswiadczenia wiem tez, ze czesto jest tak, ze te dzieciaki, ktore najgorzej znosza adaptacje pozniej nie chca wychodzic z przedszkola. [emoji5].
Ah, jak mi brakuje moich podopiecznych na tym L4. Ja chyba jestem nauczycielem z powolania. Uwielbiam to.
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom