reklama
właśnie!!!! ja się grubo zastanawiam nad monitorem oddechu ze względu na kocicę.... sama już nie wiem to duży wydatek. ale hm wózek obwąchała ale nie wskakiwała a mojej siostry kocur od razu mi wlazł do nosidełka ;D w sypialni mam już kosz mojżeszowy też obwąchała, ale nie wchodziła ani razu do niego
Dla mnie monitor oddechu to mimo ceny (mam tomy tipple z nianią) to najlepszy zakup, bo dał mi spokojny sen. Jak fotelik nosidełko był na podłodze to kot lubił do niego wskakiwać i spać tam. Ale mu pozwalam, bo jest niewychodzaca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia2309
Fanka BB :)
No właśnie dlatego staram się uspokoić, mówię sobie że mój gin wie co robi, chodzę do niego od 10 lat i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Chyba po prostu w tej ciąży mi bije już [emoji53]Dlaczego od 23tc?
Szyjke powinno się badać na polowkowych
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Agi.aguullka
Dziewczyny o co chodzi z tymi monitorami oddechu? Ktoras z was uzywala? Jak to dziala?
kasia2309
Na wyprzedaży mają fajne ceny, były pajace po 15zł, kombinezony po 45. Zamierzam poszaleć zaraz po świętach, mam nadzieję że to nie będzie za późno [emoji16]dla mnie smyk drogi
kasia2309
Hahaha, mam to samo! Będzie urodzonym pestmistą. A mój mąż taki luzak, szkoda że to nie on jest w ciąży [emoji23]Ja juz w ogole musze wrzucic na luz bo moje dziecie jakies znerwicowane sie urodzi [emoji5]. Ide zaparzyc melise [emoji23][emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też nie wychodziDla mnie monitor oddechu to mimo ceny (mam tomy tipple z nianią) to najlepszy zakup, bo dał mi spokojny sen. Jak fotelik nosidełko był na podłodze to kot lubił do niego wskakiwać i spać tam. Ale mu pozwalam, bo jest niewychodzaca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dla mnie za późno [emoji23]Na wyprzedaży mają fajne ceny, były pajace po 15zł, kombinezony po 45. Zamierzam poszaleć zaraz po świętach, mam nadzieję że to nie będzie za późno [emoji16]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
kingaa25
Matki wariatki! [emoji23]Hahaha, mam to samo! Będzie urodzonym pestmistą. A mój mąż taki luzak, szkoda że to nie on jest w ciąży [emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tita82
Padam na twarz. Mlody ma początek zapalenia oskrzeli. Na razie wziewy a jak nie bedzie lepiej to antybiotyk od poniedziałku. Wyciągnął mnie jeszcze do maka :-) i w końcu kuplismy buty po szkole.
Przez dwa dni tak fajnie czulam delikatne pukanie dzidziusia a dzisiaj cisza.
Przez dwa dni tak fajnie czulam delikatne pukanie dzidziusia a dzisiaj cisza.