reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
a jeszcze jedno takie ostre bole dziewczyny w pachwinach ( je je mam) które czujemy to mogą być zylaki tak mi gin powiedział i mowil ze recepte na leki może wypisac ale pytallam się czy sa one groźne dla Dzidzi stwierdził ze raczej nie wiec zrezygnowałam z tych leków.

reklama
Ja szczerze mówiąc oprócz surowizny jem wszystko. Mam wrażenie że to trochę takie za bardzo rozdmuchane...

Oj tak... Milki po 300g, rafaello, kinder bueno, prince polo xxl... same moje ulubione [emoji23] uciekłam, ale trudno mówić o zwycięstwie, dzień się jeszcze nie skończył [emoji16] najwyżej m zrobi sobie wycieczkę do całodobowego [emoji23]

Właśnie ja też szyjki jeszcze nie miałam mierzonej i posiewu też mi nie robił... Miałam się na ostatniej wizycie odezwać ale jakoś zabrakło mi języka w gębie i teraz żałuję bardzo, bo wizyta 3 dni temu a ja odchodzę od zmysłów czy na pewno wszystko ok [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mam tak samo a potem przezywam i z niecierpliwoscia czekam do kolejnej wiyty.

Ja szczerze mówiąc oprócz surowizny jem wszystko. Mam wrażenie że to trochę takie za bardzo rozdmuchane...

Oj tak... Milki po 300g, rafaello, kinder bueno, prince polo xxl... same moje ulubione [emoji23] uciekłam, ale trudno mówić o zwycięstwie, dzień się jeszcze nie skończył [emoji16] najwyżej m zrobi sobie wycieczkę do całodobowego [emoji23]

Właśnie ja też szyjki jeszcze nie miałam mierzonej i posiewu też mi nie robił... Miałam się na ostatniej wizycie odezwać ale jakoś zabrakło mi języka w gębie i teraz żałuję bardzo, bo wizyta 3 dni temu a ja odchodzę od zmysłów czy na pewno wszystko ok [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niby szyjkę powinno się badać od 23tc.... co dziwne jest co najmniej

Ej ja sie cieszyłam z moich 3,5cm a tu słyszę 4 cm, 5 cm....w 12tc mialam jakos ponad 4cm .... ciekawe kurde co to dalej będzie

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
bedzie dobrze pod koniec w ciąży to możesz mieć i 2 cm ja tak miałam w 36 tyg z Synem i urodziłam w 39 tyg przez cesarkę ( z wyboru ). Dreams będzie dobrze nie myśl ze się skroci! nie możesz !

reklama
Odnośnie ubranek to najlepiej po praniu zachowują się z lumpka, albo z wojcika (jak są wyprzedaże to w dobrej cenie można kupic) i z mothercare, ale już w pl nie ma, a uwielbiałam ich ciuszki. Ze smyka tez nie są najgorsze. Ale jak miałam kombinezon ze smyka i z wojcika z ten drugi k wiele lepszy mięciutki, puchaty. Teraz będę polować na kurtkę zimowa od nich dla mojej 2 łatki z wyprzedaży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry