Mi pokazuje 5 miesiąc kalendarzowy, a 6 mc ciąży w tej apce Preglife.
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w Preglife nie pokazuje miesięcy
Ale zawsze się wspieralam tym podziałem :
A poza tym dzień dobry!
@KorneliaTek wszystkiego najlepszego dla synusia!
Ogarniesz, my, matki zawsze mamy jakąś Super Power
@AnnieQ. w Pepco rozmiary 56 są zawsze tańsze
Albo poszukaj wielopaków w dobrej cenie
H&&M, Zara i sklepy na zalando ostatnio miały fajne promocje
Wczoraj weszłam do Pepco i znalazłam półśpiochy za 8 zł. Wzięłam z każdego wzoru
Rozczulają mie takie maleńkie ciuszki, po moich chłopcach mam tylko kilka rzeczy od 3 lat wzwyż... Bo miesiąc przed zajściem w ciążę, kiedy po staraniach i nieudanych próbach zrezygnowaliśmy- oddałam wszystke kurteczki, kombinezony i małe rozmiary, bo stwierdziłam, że dość już mam robienia setki testów co miesiąc. I psikus- w następnym miesiacu taka niespodzianka, jak dwie krechy na teście
Ja dzisiaj dzieci na wieś wysyłam z rodzicami!
Będę miała krótkie wakacje
W sam raz na pomalowanie z mężem mieszkania xD Na bardzo wymowny kolor o nazwie- "chyba beżowy"
@Lovi23 poczekaj jeszcze dzisiaj, ale masz się mega oszczedzać. Obiad masz, więc nie wymówkuj. Mnie strasznie wiązadła ciągną i brzuch twardnieje nawet kiedy głupi obiad zrobię, więc tak czy siak zalegam na kanapie. Ja myślę maleńka, że w ogóle taki tryb mega oszczedny powinnaś wprowadzić przy tych dziwnych skurczach. A jeśli coś rzeczywiście Cię będzie na maksa niepokoiło, to bym poszła nie na pogotowie, tylko do szpitala zgłosiła się do Izby Przyjęć na ginekologię i położnictwo.