Lovi23
Fanka BB :)
No ja też wysłałam [emoji23][emoji23][emoji23]Już wysłałam mojej mamie fote, czy zrobi takie cudo dla wnusia śliczne to!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też wysłałam [emoji23][emoji23][emoji23]Już wysłałam mojej mamie fote, czy zrobi takie cudo dla wnusia śliczne to!
Mogłabyś podrzucic tego linka ? [emoji3] z yt?Nie mogłam znaleźć wzoru, ale na youtube jakaś pani pokazuje, jak zrobić to sowie cudeńko. Chociaż jak ktoś umie na szydełku i drutach pracować, to myślę, że nie będzie miał z tym problemu
Mnie pozostaje jedynie kupno takich handmade-wspaniałości
Ale zamówiłam maszynę do szycia- mam tyle czasu, że może coś się na niej nauczę robić... chociażby kocyk z minky
Jak będziesz miała namiary gdzie takie wspaniałości kupić to daj znać, zakochałam się w tej sówceNie mogłam znaleźć wzoru, ale na youtube jakaś pani pokazuje, jak zrobić to sowie cudeńko. Chociaż jak ktoś umie na szydełku i drutach pracować, to myślę, że nie będzie miał z tym problemu
Mnie pozostaje jedynie kupno takich handmade-wspaniałości
Ale zamówiłam maszynę do szycia- mam tyle czasu, że może coś się na niej nauczę robić... chociażby kocyk z minky
Powiem Ci, ze miałam kiedyś do czynienia z gburowatym i małomównym lekarzem i tez czasem dziwnie sie czułam po wizytach ale mega nam pomógł wiec na koniec stwierdziłam, ze niech sobie bedzie gburowaty byleby robił swoją robotę .Super że trafiłaś na fajnego lekarza. Ja tez czasem myślę czy mój lekarz jest dla mnie odpowiedni. Tzn mam go za bardzo kompetentnego i rzeczowego tyle że jest tak malomowny że z trudem od niego wyciągnąć coś więcej. Podaje suche informacje po dokładnym zbadaniu, daje receptę, zalecenia i zwolnienie i tyle. Czasem chciałoby się aby lekarz trochę dał więcej od siebie... życzliwości, powiedział czego się można spodziewać itd. Mam opory nawet przed tym aby w razie obaw do niego dzwonić. Ale stwierdziłam że aktualnie nie mam lepszej alternatywy na oku więc chyba zostanę przy moim gburze:/
Dzieki! [emoji3]
Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam z tym wklejaniem linków Filmik jet podzielony na 2 części
a ktoś ma pomysł jak przygotować schabowego bez glutenu?!