reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@bbubbka jeszcze sporo przed nami, teraz w sierpniu nam minął rok jak mieszkamy. W teorii dół mamy ogarnięty, bez szafy w łazience, na poddaszu brakuje nam balustrady, szafy w sypialni. Pokoik malucha stał pusty, ale niebawem się za niego weźmiemy i jeszcze ta łazienka została. Na zewnątrz mamy do ogarnięcia jeszcze ogrodzenie i kostkę. Może ogrodzenie jeszcze przed zimą zrobimy i zostanie nam wtedy dokończenie ogrodu na wiosnę, bo na razie mamy zrobione rabaty z przodu, nie mamy trawy i tył też nie zagospodarowany. I kostka, na razie mamy wysypany kamień. Także jest co robić więc powodzenia w tej misji i Wam życzę ;-)

Moje też mnie obkopalo, tatusia nie chciało kopać :D

Dziewczyny dobrej i spokojnej nocy Wam życzę!

reklama
Ja tez cieszę się że ten dzień dobiegł już końca. Brzusio kilka razy mi twardnial jak wstawałam z łóżka więc prawie cały dzień przelezalam. Do tego cały dzień sama jak palec co jeszcze potegowalo nieciekawe doznania. Teraz chce jak najszybciej pójść spać i spać jak najdłużej... miłej i spokojnej nocy i oby jutro było lepiej:)

Szarotka my mieszkamy 3 lata i wlasnie za tydzien moze dwa bedziemy barierke robic :-) Wczoraj tez kupilam farbe do sypialni. Pokoik najmlodszego czlonka rodziny malujemy na bialo bo na razie bedzie z nami w sypialni ktora sie robi :-) a pozniej dokupimy mebelki. Poki co to kupujemy nowe meble starszakowi.
Ja dopiero sobie usiadlam ale przez wczorajsze wasze gadanie o śledziach musialam dzisiaj zrobic :-)
20170823_205707.jpeg

Załączniki

• 20170823_205707.jpeg
    20170823_205707.jpeg
    49,1 KB · Wyświetleń: 351
Dzisiaj mlody tak wywalił sie na dworzu ze az go zatkalo. Maz pobiegl go ratowac a ja z tego stresu az jakiegos skurczu dostalam. Wystraszylam sie ale na szczescie przeszlo po kilkunastu minutach.

Szarotka my pewnie wprowadzimy sie w podobnym stopniu wykończenia jak wy, daleka droga przed nami ;)
Dzięki Wam rownież powodzenia ;)

Tita Uf całe szczęście ze nic poważnego sie niw stało.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć, mogę dołączyć? Podobno lepiej późno niż wcale ;)
Wcześniej nie miałam czasu na aktywny udział na forum, bo praca, dzieci, wakacyjne wyjazdy itp zabierały mi mnóstwo czasu.
Od dzisiaj jestem już na zwolnieniu, wiec liczę na to że czasu dla siebie będę miała więcej.
W pracy czasami was podczytywałam, ale tyle piszecie że nie byłam w stanie być na bieżąco.

Wczoraj zaczęłam 21 tydzień, termin porodu mam wyznaczony na 9 stycznia. Miałam wizytę i mój lekarz zrobił mi usg połówkowe. Wszystkie pomiary są prawidłowe, maluszek waży 350 g i płeć została potwierdzona: chłopiec.
Mam już dwie córki: 10 i 8 lat i są przeszczęśliwe, że będzie braciszek :)

reklama
Wczoraj zaczęłam 21 tydzień, termin porodu mam wyznaczony na 9 stycznia. Miałam wizytę i mój lekarz zrobił mi usg połówkowe. Wszystkie pomiary są prawidłowe, maluszek waży 350 g i płeć została potwierdzona: chłopiec.
Mam już dwie córki: 10 i 8 lat i są przeszczęśliwe, że będzie braciszek :)
Super;) to bedziesz miala pomoc od coreczek ;) a one pewnie będą meeegaaa szczęśliwe;) beda braciszka rozpieszczac

Do góry