Tak to prawda, na innej pokazuje dzień mniejNie wiem czy nie poprawili tego ale ta apka źle liczyła...dzień więcej dodawala
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to prawda, na innej pokazuje dzień mniejNie wiem czy nie poprawili tego ale ta apka źle liczyła...dzień więcej dodawala
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mi też na tej pokazywała dzień do.przodu to zmieniłam.date porodu żeby było.okTak to prawda, na innej pokazuje dzień mniej
Jolen, przeglądam forum na kompie, i właśnie widzę, jaka ty śliczna jesteśMi tez ale ustawieniach zmienilam bo ona inaczej obliczyla date porodu, a wpisalam sobie z karty
O jej zaczerwieniłam sieJolen, przeglądam forum na kompie, i właśnie widzę, jaka ty śliczna jesteś
O jej zaczerwieniłam sie
Ostatnio mi mowia ze zbrzydłam (moja sis i kuzynka)... i na pewno bedzie dziewczynka... ale ja nie wierze w takie gadanie
Ja płaciłam 250 zł + płytka z nagraniemMam pytanie do dziewczyn które już miały lub będą miały połówkowe badanie.
Ja będę robić prywatnie w Invicta (Gdańsk) i koszt badania to 210zl za badanie + 90 zł za płytkę z badaniem.
Ile u Was to kosztuje?
Jaka cudna podusia. Na takich balonikach to jak spać na chmurach. Cudo! A ja dalej na leniwca spędzam dzień. Przekrecam się tylko z boku na bok bo nic mi się nie chce. Nawet obiad m mi do łóżka przyniósł. Brzusio coś pobolewa chyba dzidzi rośnie
No to dobranoc ! Ja idę spać !
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel