reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Cześć i witam ;) długo mnie niw było nie nadrobię niestety.
My w poniedziałek wróciliśmy z Chorwacji było cudownie [emoji7] córcia zachwycona woda i kamykami :D
A my odpoczelismy z mężem od codzienności ;)

W sobotę jedziemy do Katowic na chrzciny maz jest chrzestnym wiec znów grafik napięty a w tym tyg zajmujemy sie projektem łazienki i kuchni wiec trochę załatwień jest i czasu x racji tego brak.

Jestem po połówkowych badaniach :) super było podglądać maluszka w brzuszku.
Wszystko z dzidziusiem dobrze jest zdrowy, wazy 370g a termin przesuną sie o 2 dni na 4 stycznia wiec szansa na poród w styczniu sie zwiększa [emoji16]

Lekarz stwierdził 100% chłopca z jajkami wiec jesteśmy razem z mężem przeszczęśliwi ze będziemy rodzicami Tymoteusza [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam pytanie do dziewczyn które już miały lub będą miały połówkowe badanie.
Ja będę robić prywatnie w Invicta (Gdańsk) i koszt badania to 210zl za badanie + 90 zł za płytkę z badaniem.
Ile u Was to kosztuje?

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja płaciłam 250 zł + płytka z nagraniem

1503493506-aaaaaa.jpeg

No to dobranoc ! Ja idę spać !

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

reklama
1503493506-aaaaaa.jpeg

No to dobranoc ! Ja idę spać !

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Jaka cudna podusia. Na takich balonikach to jak spać na chmurach. Cudo! A ja dalej na leniwca spędzam dzień. Przekrecam się tylko z boku na bok bo nic mi się nie chce. Nawet obiad m mi do łóżka przyniósł. Brzusio coś pobolewa chyba dzidzi rośnie:)

Do góry