reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@dreamscometrue ja aptt tez mam w dolnej granicy ale ten fibrynogen podwyzszony i d-dimery mi urosly znow troszke przez te 3 tyg.
Tez mam dawke 0,4 i mam nadzieje,ze to wystarczy.
Biore tez acard.
Czasem robia mi sie same siniaki az krwiaki i pekaja mi naczynka,glownie na nogach:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję. Dzisiaj coś kiepsko się mam. Chyba za wcześnie się wczoraj pochwaliłam, że wracam do żywych:(

Dobrnelam do końca, ale wymiotowalam w drodze do domu. Oczywiście że smuzkami krwi. Weszłam teraz do łóżka i nie mam zamiaru z niego wychodzić.

Ja nie czuje jeszcze. Jestem w 19tyg+4dni.
veronique współczuje , odpoczywaj jak najwięcej.

My po echu. Serduszko mojego myszka zdrowe sliczne. Myszek tez o tydzien starszy, wiec termin z wizyty na wizyte sie pezesuwa...
Ale zeby nie bylo za wesolo.
Za to moja szyjka plata figle. Drastycznie sie skraca. Bylo 3.2 jest 2.7 :( Jutro jade do mojego lekarza. Co mnie moze czekac? :(
Boje sie.
Moj maz w szpitalu, ma podejrzenie poważnej choroby...

Jestem zalamana.

@dreamscometrue ja aptt tez mam w dolnej granicy ale ten fibrynogen podwyzszony i d-dimery mi urosly znow troszke przez te 3 tyg.
Tez mam dawke 0,4 i mam nadzieje,ze to wystarczy.
Biore tez acard.
Czasem robia mi sie same siniaki az krwiaki i pekaja mi naczynka,glownie na nogach:/

A moge zapytac czemu w ogóle badacie to ? Chodzi o maloplytkowosc ? Czy to co innego? Jakies problemy przed ciaza ? Czy teraz w trakcie?

My po echu. Serduszko mojego myszka zdrowe sliczne. Myszek tez o tydzien starszy, wiec termin z wizyty na wizyte sie pezesuwa...
Ale zeby nie bylo za wesolo.
Za to moja szyjka plata figle. Drastycznie sie skraca. Bylo 3.2 jest 2.7 :( Jutro jade do mojego lekarza. Co mnie moze czekac? :(
Boje sie.
Moj maz w szpitalu, ma podejrzenie poważnej choroby...

Jestem zalamana.
xssenia wspolczuje. będzie dobrze, pewnie będziesz musiala lezec. który to tydzień?

@xssenia przykro mi[emoji17]mam nadzieje,ze to bledne podejrzenia.
Prawdopodobnie szeweek lub pessar ,ale moze @Lovi23 podpowie[emoji4]no i oszczedny tryb zycia juz mozesz wlaczyc

@Jolen26 ja mam 2 poronienia na koncie i z tego co sie przebadalam wyszla mi mutacja mthfr ,ktora moze powodowac zakrzepice.
Dlatego od pocztaku ciazy biore zastrzyki rozrzedzajace krew w brzuch

reklama
Do góry