250zl ale to KlinikaDziewczyny ile płacicie za prywatne wizyty? ja 120zlotych z tym ze na każdej mam usg.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
250zl ale to KlinikaDziewczyny ile płacicie za prywatne wizyty? ja 120zlotych z tym ze na każdej mam usg.
veronique współczuje , odpoczywaj jak najwięcej.Dziękuję. Dzisiaj coś kiepsko się mam. Chyba za wcześnie się wczoraj pochwaliłam, że wracam do żywych
Dobrnelam do końca, ale wymiotowalam w drodze do domu. Oczywiście że smuzkami krwi. Weszłam teraz do łóżka i nie mam zamiaru z niego wychodzić.
Ja nie czuje jeszcze. Jestem w 19tyg+4dni.
A moge zapytac czemu w ogóle badacie to ? Chodzi o maloplytkowosc ? Czy to co innego? Jakies problemy przed ciaza ? Czy teraz w trakcie?@dreamscometrue ja aptt tez mam w dolnej granicy ale ten fibrynogen podwyzszony i d-dimery mi urosly znow troszke przez te 3 tyg.
Tez mam dawke 0,4 i mam nadzieje,ze to wystarczy.
Biore tez acard.
Czasem robia mi sie same siniaki az krwiaki i pekaja mi naczynka,glownie na nogach:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
xssenia wspolczuje. będzie dobrze, pewnie będziesz musiala lezec. który to tydzień?My po echu. Serduszko mojego myszka zdrowe sliczne. Myszek tez o tydzien starszy, wiec termin z wizyty na wizyte sie pezesuwa...
Ale zeby nie bylo za wesolo.
Za to moja szyjka plata figle. Drastycznie sie skraca. Bylo 3.2 jest 2.7 Jutro jade do mojego lekarza. Co mnie moze czekac?
Boje sie.
Moj maz w szpitalu, ma podejrzenie poważnej choroby...
Jestem zalamana.
19xssenia wspolczuje. będzie dobrze, pewnie będziesz musiala lezec. który to tydzień?