reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
I zapomniałam się dzisiaj zapytać, jak to jest z miodem. Jedni mówią, że można, a nawet wskazane jest, a drudzy kategorycznie, że nie. A ja już słoik zjadłam, a to na kanapce, a to z wodą i cytryną. Wiecie może jak to jest ?

I zapomniałam się dzisiaj zapytać, jak to jest z miodem. Jedni mówią, że można, a nawet wskazane jest, a drudzy kategorycznie, że nie. A ja już słoik zjadłam, a to na kanapce, a to z wodą i cytryną. Wiecie może jak to jest ?
O kurde a ja pije herbatę z miodem a czemu nie można?!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

@dreamscometrue co badasz z krzepliwosci ?ja co trzy tyg robie
Fibrynogen,aptt,d-dimery i wlasnie wczoraj robilam i znow mi podksoczylo:/
Niby niewiele ,ostatnio lekarz mowil ,ze narazie clexane nie zwiekszamy ale nie wiem.
Tsh tez wczoraj zbadalam ,na pocztaku ciazy ok 1 ,teraz 0,5 prawie 0,6 ale za 3 tyg znow sprawdze bo leci mi w dol i tez nie wiem czy to oki jak tak dalej bedzie spadac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tsh max w ciąży do 2.5. Niedoczynnosc w ciazy jest niebezpieczna. Ja badania tarczycowe od ponad roku robie co mc. Dopiero pierwszy raz jak udalo mi sie dostac na nfz. A tak za wszystko placilam. Wizyta 100, badania okolo 60zl, leki 60. Do tego gin. Ale nie narzekam. Dzidzius najwazniejszy.

Do góry