reklama
No toxo jest drogaTo ja wczoraj za morfologie, mocz i toxo Img i to drugie zapłaciłam 97 zl...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
O kurde a ja pije herbatę z miodem a czemu nie można?!I zapomniałam się dzisiaj zapytać, jak to jest z miodem. Jedni mówią, że można, a nawet wskazane jest, a drudzy kategorycznie, że nie. A ja już słoik zjadłam, a to na kanapce, a to z wodą i cytryną. Wiecie może jak to jest ?
KorneliaTek
Fanka BB :)
U mnie taki cennik jest
Link do: Punkt pobrań
Link do: Punkt pobrań
Parkolka
Ja kakao słodzę miodem.O kurde a ja pije herbatę z miodem a czemu nie można?!
Fakt, jedno toxo chyba 35 zł
Funia90
@dreamscometrue co badasz z krzepliwosci ?ja co trzy tyg robie
Fibrynogen,aptt,d-dimery i wlasnie wczoraj robilam i znow mi podksoczylo:/
Niby niewiele ,ostatnio lekarz mowil ,ze narazie clexane nie zwiekszamy ale nie wiem.
Tsh tez wczoraj zbadalam ,na pocztaku ciazy ok 1 ,teraz 0,5 prawie 0,6 ale za 3 tyg znow sprawdze bo leci mi w dol i tez nie wiem czy to oki jak tak dalej bedzie spadac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Fibrynogen,aptt,d-dimery i wlasnie wczoraj robilam i znow mi podksoczylo:/
Niby niewiele ,ostatnio lekarz mowil ,ze narazie clexane nie zwiekszamy ale nie wiem.
Tsh tez wczoraj zbadalam ,na pocztaku ciazy ok 1 ,teraz 0,5 prawie 0,6 ale za 3 tyg znow sprawdze bo leci mi w dol i tez nie wiem czy to oki jak tak dalej bedzie spadac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miód ma w sobie zarodniki botulinowe. No i jedni mówią, że nie wolno, inny, że wolno, ale pasteryzowany, a trzeci, że wolno każdy, bo dorośli mają enzym w układzie pokarmowy rozkładający właśnie te zarodniki
Link do: Czy w ciąży mogę jeść miód?
Link do: Czy w ciąży mogę jeść miód?
reklama
tita82
Tsh max w ciąży do 2.5. Niedoczynnosc w ciazy jest niebezpieczna. Ja badania tarczycowe od ponad roku robie co mc. Dopiero pierwszy raz jak udalo mi sie dostac na nfz. A tak za wszystko placilam. Wizyta 100, badania okolo 60zl, leki 60. Do tego gin. Ale nie narzekam. Dzidzius najwazniejszy.