Oglądam Szkołę [emoji23][emoji23][emoji23]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż zgłodniałam <3Niestety internet nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem. Ja mam tendencję do panikowania i wyszukiwania dziwnych informacji a zmieniając temat, tak pojadlam, że nie mam siły się ruszyć. Zrobiłam na obiad zupę tajską z curry i mleczkiem kokosowym a na drugie gulasz z ziemniaczkami i trzema suròwkami: kiszoną kapustą, czerwonymi buraczkami i marchewka z selerem:/ pychota ale w żołądku brak miejsca na cokolwiek. A na stole mam jeszcze drożdżowe bułeczki z serem dzidZi dzisiaj chyba odpoczywa bo od rana cisza. Była u mnie szwagierka przywiozła torbę ciuszków po moim chrzesniaku, takie to wszystko malutkie... pooglądałam i ubranka będą czekać na niunka
HahaOglądam Szkołę [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tez sie dziś czuje jakos cieżko i stad ta mięta. Jest trochę lepiej.Niestety internet nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem. Ja mam tendencję do panikowania i wyszukiwania dziwnych informacji a zmieniając temat, tak pojadlam, że nie mam siły się ruszyć. Zrobiłam na obiad zupę tajską z curry i mleczkiem kokosowym a na drugie gulasz z ziemniaczkami i trzema suròwkami: kiszoną kapustą, czerwonymi buraczkami i marchewka z selerem:/ pychota ale w żołądku brak miejsca na cokolwiek. A na stole mam jeszcze drożdżowe bułeczki z serem dzidZi dzisiaj chyba odpoczywa bo od rana cisza. Była u mnie szwagierka przywiozła torbę ciuszków po moim chrzesniaku, takie to wszystko malutkie... pooglądałam i ubranka będą czekać na niunka
Właśnie wyjęłam z piekarnika
Yami !Właśnie wyjęłam z piekarnika