reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
No ja po wizycie .... w sensie praktycznie pocalowalam klamke. Lekarz niestety na bloku operacyjnym. Po konsultacji z polozna odlozylysmy ta do srody, wtedy mam termin. Powiedziala mi ze jesli to kropka i nic nie boli to moze byc to fozjologiczne. Normalnie gdybym sie nie przypattywala za kazdym razem papierowi to bym teho nie zauwazyla. Moge jechac do kliniki, ale mysle ze poczekamy. W razie czego jutro od rana lekarz moze tez mnie przyjac.
Troche sie uspokoilam, aczkolwiek 2 dni odpoczywam... bezdyskusyjnie
Pewnie, odpocznij. Wizyta juz niedługo. Zawsze gdyby cos Cie niepokoiło możesz jechać na pogotowie.

reklama
Właśnie pije miętę i tak czytam w necie jak jedne źródła podają, ze ma działanie rozkurczowe a inne, ze powoduje skurcze. Boszsz...

Na forach czesto znajdziemy ze ktos stosował cos tam i mu pomoglo a inny ze nie pomoglo albo ze powodowalo skurcze a u innej kobiety wrecz przeciwnie ;) w ramach rozsadku swojego i naszych lekarzy nie popadajmy ze skarjnosci w skrajnosc;) bo jak czytam na necie mądrości ze jakis przypraw nie mozna boo cos tam albo spac na lewym boku to mnie skreca ;p jak mam watpliwosci pytam lekarza

Niestety internet nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem. Ja mam tendencję do panikowania i wyszukiwania dziwnych informacji :( a zmieniając temat, tak pojadlam, że nie mam siły się ruszyć. Zrobiłam na obiad zupę tajską z curry i mleczkiem kokosowym a na drugie gulasz z ziemniaczkami i trzema suròwkami: kiszoną kapustą, czerwonymi buraczkami i marchewka z selerem:/ pychota ale w żołądku brak miejsca na cokolwiek. A na stole mam jeszcze drożdżowe bułeczki z serem:( dzidZi dzisiaj chyba odpoczywa bo od rana cisza. Była u mnie szwagierka przywiozła torbę ciuszków po moim chrzesniaku, takie to wszystko malutkie... pooglądałam i ubranka będą czekać na niunka:)

reklama
Ale produkcja! Ja wrocilam po urlopie do pracy ale nie wiem nanjak dlugo bo posiedzialam dzisiaj i jiz upinalo mnie w adolnej czesci brzucha. Dzisaj tez chyba czuje ruchy :-) Tak co jakis czas puka od srodka. Ale nie zapeszam zeby codziennie juz czuc.
Zaraz na jade na usg tarczycy.
U nas imiona wybrane Kaja/Igor.

Do góry