weroni2018
Zaangażowana w BB
Teraz zaczna sie debaty ;-)
Mąż nie chce Bruna, więc znajdziemy takie ktore bedzie sie podobalo Nam obu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja coś w tej poduszce spać nie mogę (mam c dla ciężarnych), jest dla mnie za twarda. I zwijam sobie jedna kołdrę daje między nogi i pod brzuch i jest ok. Ja wczoraj wieczorem jak już leżałam to tak kichnelam, że aż mnie strasznie zabolało po bokach. Tak się wystraszyłam że aż nospe wzięłam. Miałam też dziwne sny: że miałam kontrolę z ZUS.@Lovi23 na bolące ucho to polej trochę Amolu na watę,przyłóż do ucha i załóż opaskę albo przewiąż się jakąś chustką ;-) Pomaga! Tylko pochodź w tym albo najlepiej na noc załóż. Możesz też sobie posmarować dodatkowo za uchem i okolice tego bolącego ucha.
Ja dzisiaj miałam znów kiepską noc. Nie mogłam spać, o 5 to mogłam już wstać... w dodatku mnie coś w nocy ciągnęło, pobolewało i plecy jeszcze mi dają drugi dzień czadu także albo dziś pojadę po poduszkę do spania dla ciężarnych albo ją zamówię. Może to coś pomoże bo 2 dzień nie mogę się ułożyć. A w dodatki chyba mi coś na gardło i zatoki włazi :/
Dzięki! Pewnie czegoś spróbuje@Lovi23 na bolące ucho to polej trochę Amolu na watę,przyłóż do ucha i załóż opaskę albo przewiąż się jakąś chustką ;-) Pomaga! Tylko pochodź w tym albo najlepiej na noc załóż. Możesz też sobie posmarować dodatkowo za uchem i okolice tego bolącego ucha.
Ja dzisiaj miałam znów kiepską noc. Nie mogłam spać, o 5 to mogłam już wstać... w dodatku mnie coś w nocy ciągnęło, pobolewało i plecy jeszcze mi dają drugi dzień czadu także albo dziś pojadę po poduszkę do spania dla ciężarnych albo ją zamówię. Może to coś pomoże bo 2 dzień nie mogę się ułożyć. A w dodatki chyba mi coś na gardło i zatoki włazi :/
No co za sen mam nadzieję, że nie jakiś proroczy...Ja coś w tej poduszce spać nie mogę (mam c dla ciężarnych), jest dla mnie za twarda. I zwijam sobie jedna kołdrę daje między nogi i pod brzuch i jest ok. Ja wczoraj wieczorem jak już leżałam to tak kichnelam, że aż mnie strasznie zabolało po bokach. Tak się wystraszyłam że aż nospe wzięłam. Miałam też dziwne sny: że miałam kontrolę z ZUS.
Mój lekarz w Irlandii poziom tsh 4,5 ignorował, bo nie miałam żadnych objawów niedoczynności, mimo że wiedział że długo staram się zajść w ciążę. Dopiero klinika leczenia bezpłodności dała mi zalecenia ponownego badania i było już ponad 5 - wtedy dostałam od niego eltroxin 50.
Inaczej by pewnie czekał aż przekroczę normę czyli 7
Właśnie ten chciałam kupić :-) To mnie utwierdziłaś, żeby nie szukać i nie kombinować.Ja zamówiłam Link do: Motherhood KOJEC PODUSZKA d KOBIET w ciąży GRATISY, dostawa gratis i jeszcze gratisy fajne dali
Fajny materiał i porządnie wypchana bo bałam się że flak będzie jakis
Mi spi dobrze pomaga mi to spać na lewym boku i się nie przekręcac ciągle.Właśnie ten chciałam kupić :-) To mnie utwierdziłaś, żeby nie szukać i nie kombinować.
Właśnie ja drugi dzień się rzucam z boku na bok i spać nie mogę bo nie mogę się ułożyć. Dzięki, ogarnę się i śmignę po tą poduchę ;-)Mi spi dobrze pomaga mi to spać na lewym boku i się nie przekręcac ciągle.
A później dzidzie będziemy karmić z pomocą tego <3