reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@dreamacometrue nie pociesze Cie ale moja przyjaciolka wyniotowala do konca a im synus rosnal tym wiecej.
Uciskal jej na zoladek.
Ulga byla dopiero jak brzuszek sie obnizyl:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dreamacometrue nie pociesze Cie ale moja przyjaciolka wyniotowala do konca a im synus rosnal tym wiecej.
Uciskal jej na zoladek.
Ulga byla dopiero jak brzuszek sie obnizyl:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Raz na tydzień to nie jest jakos bardzo uciążliwe serio. Ja mam żołądek od leków chyba nadwyrezony też

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny ile można kilogramów jednorazowo nosić? Byłam dziś na ogródku pozbierać ogórki, nie było tego dużo ale już mi się po męża nie chciało dzwonić i sama je do domu przyniosłam. I wyrzuty sumienia teraz mam:(

Dziewczyny ile można kilogramów jednorazowo nosić? Byłam dziś na ogródku pozbierać ogórki, nie było tego dużo ale już mi się po męża nie chciało dzwonić i sama je do domu przyniosłam. I wyrzuty sumienia teraz mam:(
Moja córka ma 11 kg, noszę ja kilka razy dziennie. W pierwszej ciąży dało się tego uniknąć, teraz już nie ma szans

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie cały czas mąż wyreczal, no i dziś dopiero się odważyłam. Nie ma tego dużo ale z 4 -5kg będzie.
W kolejnej ciąży nie będziesz miała czasu na takie rozkminy ;) nie nosiłam tylko wtedy, gdy miałam krwiaka i musiałam leżeć jak kłoda. Wtedy mogłam podnieść max 5 kg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

to bardzo indywidualna kwestia... jeśli ciąża jest zagrożona nawet 2 kg może być wysiłkiem i ryzykiem, a jeśli targałaś ciężary przed ciążą (siłownia itp) to i 40 kg nie musi stanowić problemu.

Do góry