Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz na tydzień to nie jest jakos bardzo uciążliwe serio. Ja mam żołądek od leków chyba nadwyrezony też@dreamacometrue nie pociesze Cie ale moja przyjaciolka wyniotowala do konca a im synus rosnal tym wiecej.
Uciskal jej na zoladek.
Ulga byla dopiero jak brzuszek sie obnizyl:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja córka ma 11 kg, noszę ja kilka razy dziennie. W pierwszej ciąży dało się tego uniknąć, teraz już nie ma szansDziewczyny ile można kilogramów jednorazowo nosić? Byłam dziś na ogródku pozbierać ogórki, nie było tego dużo ale już mi się po męża nie chciało dzwonić i sama je do domu przyniosłam. I wyrzuty sumienia teraz mam
Mnie cały czas mąż wyreczal, no i dziś dopiero się odważyłam. Nie ma tego dużo ale z 4 -5kg będzie.Moja córka ma 11 kg, noszę ja kilka razy dziennie. W pierwszej ciąży dało się tego uniknąć, teraz już nie ma szans
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W kolejnej ciąży nie będziesz miała czasu na takie rozkminy nie nosiłam tylko wtedy, gdy miałam krwiaka i musiałam leżeć jak kłoda. Wtedy mogłam podnieść max 5 kgMnie cały czas mąż wyreczal, no i dziś dopiero się odważyłam. Nie ma tego dużo ale z 4 -5kg będzie.
Dziewczyny ile można kilogramów jednorazowo nosić? Byłam dziś na ogródku pozbierać ogórki, nie było tego dużo ale już mi się po męża nie chciało dzwonić i sama je do domu przyniosłam. I wyrzuty sumienia teraz mam