reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
tutaj akurat jest taki roga - to ogarniam :)
ale widziałam takie długie wałki dla ciężarówek do spania i chciałam zapytać o opinie, czy już z tego korzystałyście i faktycznie pomaga wygodnie spać ;)
Ja mam i bardzo sobie chwalę [emoji4] bardzo dobrze mi się na niej śpi. Nawet mąż zauważył, że mi się przydaje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, już z Polski, jak miło i ciepło!

Przejrzałam szybko te 150+ postów, och, przed tydzień będę wyłączona, wtedy na pewno nie nadrobię...

No ale, mi cycki nie urosły, nadal ich nie ma jak nie było [emoji23]
Przeżyłam podróż, choć włączył mi się baby brain - jestem na maxa rozkojarzona, zostawiłam kilka rzeczy w hotelu a potem prawie zwiał mi samolot, bo stałam pod złą bramką [emoji849] był niezły bieg i stres.

A brzuch przez tę siedzącą podróż mam wzdęty jak na 6 miesiąc! Szok! No i nie musiałam nic dziadkom mówić, od razu zauważyli jak weszłam to domu [emoji12]a tak się szykowałam i obmyślałam jak im powiedzieć! [emoji23]
I trochę czuję ciągniecie w dół między nogami, ale pisałyście o tym, więc mam nadzieję, że mi po nocy przejdzie.

Miłego weekendu, i całego tygodnia, bo jutro uciekam od cywilizacji i telefon rzucam w kąt [emoji4]

Ja po wizycie. Kolejna.wizyta 18.08.
Jutro musze zrobic badanie moczu bo mowilam gin ze codziennie boli mnie z m prawej strony nad pachwina, kazala zrobic badanie i wyslac do niej mmsa z wynikami. A wtedy powie ktory lek kupic. Tylko zebym rano nie zapomniala nasikac do kubeczka ;-)

Mi zdecydowanie poszło w biust, nosze zazwyczaj B a dzisiaj poszłam kupić 2 biustonosze D! Na nawał pokarmu po porodzie zaopatrzę się chyba w E...

@Kejka miłego odpoczynku

Ja po wizycie. Kolejna.wizyta 18.08.
Jutro musze zrobic badanie moczu bo mowilam gin ze codziennie boli mnie z m prawej strony nad pachwina, kazala zrobic badanie i wyslac do niej mmsa z wynikami. A wtedy powie ktory lek kupic. Tylko zebym rano nie zapomniala nasikac do kubeczka ;-)
o to w 4tą rocznicę mojego związku :p

reklama
150 postów nadrobić zajęło trochę czasu [emoji16]
Ja dziś teoretycznie ostatni dzień zwolnienia, w poniedziałek do pracy [emoji19] Ale jestem po spotkaniu z przyjaciółką i przetłumaczyła mi do głowy, żebym wzięła L4 juz do końca ciazy. Następna wizyta u gin 03.08 i wtedy juz wezmę, czyli za dwa tygodnie. Jakby nie patrzeć bede w 17 tygodniu, to prawie półmetek, 5 miesiac... i tak wydaje mi się, że długo popracowałam. Aż mi lżej na myśl o poniedziałku :) A co do dnia dzisiejszego to miałam taka ochote na jakiegoś Radlera, że zamówiłam sobie Lecha Free z limonką i mięta - był obłędny [emoji16] Siedziałam na rynku i piłam piwo - chyba po raz pierwszy w życiu bo ja piwa nie lubie [emoji23] Byliśmy w Ikea z mężem, kupimy ikeowskie łóżeczko dla dzidzi :) Za 300 zł mozna kupic śliczne lozeczko :)
Co do ruchów - nie czuje jeszcze nic. Myslalam ze mnie cos smyra ale to moje jelita.
Waga bez zmian 0,6 kg na plusie, brzuch tak jakby tez stanął w miejscu.
Piersi z 75B na C :) I nie bolą ani nie śpię w staniku, śpię na brzuchu wiec byłoby mi nie wygodnie :)
A jutro u nas ma byc 32°, zamierzam leniuchować w basenie i na leżaku [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry