reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Nie mój dzień dziś. Farbowalam włosy i szok z tego co mi wyszło, wygląda jakbym miała odwrócone ombre, tyle że wygląda to jakby specjalnie bo takie cieniowania się zrobiły, ale nie wiem czy to hormony czy co ze rozjaśniacz nie złapał mi całych włosów.
Wstałam rano z czerwonym okiem i mnie boli cały czas i Joe przechodzi. Dziwne bo ja pewno nie zapalenie spojówek, zobaczymy czy przejdzie mi do jutra. Będę szła jak zombie z czerwonym okiem i dziwnymi włosami do gina. Na dodatek zapomniałam że miałam cukier zbadać przed wizytą. No i boli mnie brzuch, tzn tak czuję go dziwnie. Może dlatego że jakieś zapalenie mi się robi miejsc intymnych...
Ehhh mam nadzieję że chociaż wizyta będzie super

reklama
Nie mój dzień dziś. Farbowalam włosy i szok z tego co mi wyszło, wygląda jakbym miała odwrócone ombre, tyle że wygląda to jakby specjalnie bo takie cieniowania się zrobiły, ale nie wiem czy to hormony czy co ze rozjaśniacz nie złapał mi całych włosów.
Wstałam rano z czerwonym okiem i mnie boli cały czas i Joe przechodzi. Dziwne bo ja pewno nie zapalenie spojówek, zobaczymy czy przejdzie mi do jutra. Będę szła jak zombie z czerwonym okiem i dziwnymi włosami do gina. Na dodatek zapomniałam że miałam cukier zbadać przed wizytą. No i boli mnie brzuch, tzn tak czuję go dziwnie. Może dlatego że jakieś zapalenie mi się robi miejsc intymnych...
Ehhh mam nadzieję że chociaż wizyta będzie super
Witaj w klubie...To tym mocniej trzymam kciuki za wizytę

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

1500374073-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny odebrałam w końcu swoją poduchę [emoji16] wstępnie jestem zachwycona. Kolorki śliczne (ładniejsze niż na zdjęciu, mam beznadziejny aparat w tel). I po pierwszych próbach ułożenia się stwierdzam, że jest szansa żebym nie kradła mężowi całej kołdry [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy to już ograniczenia mojego baby brain, ale kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić jak takiej poduchy mogłabym użyć...
to pod głowę, pod brzuch i między nogi..? Czy jak?

reklama
Do góry