reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
I się jeszcze poklocilam z M. Albo Ci faceci jacyś tacy dziwni są albo ja już. Był w pracy na troche, wrócił wcześniej wpadł do domu zjadł zupę, kanapkę a ja skończyłam farbowac włosy i mówiłam że muszę się położyć bo coś mnie brzuch boli. Poszedł do fryzjera Jeszcze przed wyjściem powiedział to odpocznij jak wrócę pójdziemy na spacer. Ok. Zrobiłam się trochę głodna więc stwierdziłam że mam jeszcze w lodówce bułkę na parze to ja zjem. Jak ja jadłam to wrócił M i z tekstem że co on ma na obiad. Mówie że nie robiłam bo nie miałam kiedy i nie wiedziałam co on chce. Więc poszedł foch że jestem samolubna i egoistyczna i nie pomyślałam o nim. Nosz kurde, zanim wyszedł do fryzjera mógł powiedzieć obierz mi ziemniaki czy coś, albo samemu sobie zrobić

Faceci tak mają. Mój na szczęście mało wymagający, ale jednak przyzwyczajony, że to ja się zajmuje zakupami i posiłkami. Dwie lewe ręce w kuchni, tak też był nauczony, że facet robi wokół domu, a kobieta w domu.
Teraz teściowa się chyba rozleniwiła, bo przyjechaliśmy na wieś i zmywania chyba z całego tygodnia. Chociaż mam co robić, bo B walczy z kosiarką, a teściowa jeszcze na handlu...

I się jeszcze poklocilam z M. Albo Ci faceci jacyś tacy dziwni są albo ja już. Był w pracy na troche, wrócił wcześniej wpadł do domu zjadł zupę, kanapkę a ja skończyłam farbowac włosy i mówiłam że muszę się położyć bo coś mnie brzuch boli. Poszedł do fryzjera Jeszcze przed wyjściem powiedział to odpocznij jak wrócę pójdziemy na spacer. Ok. Zrobiłam się trochę głodna więc stwierdziłam że mam jeszcze w lodówce bułkę na parze to ja zjem. Jak ja jadłam to wrócił M i z tekstem że co on ma na obiad. Mówie że nie robiłam bo nie miałam kiedy i nie wiedziałam co on chce. Więc poszedł foch że jestem samolubna i egoistyczna i nie pomyślałam o nim. Nosz kurde, zanim wyszedł do fryzjera mógł powiedzieć obierz mi ziemniaki czy coś, albo samemu sobie zrobić

Ha ha, niezły M, to on u fryzjera a ty masz antycypować, że głodny wróci?
Faceci [emoji849]
Wiem, że hormony czasem nie pomagają nam w racjonalnej ocenie sytuacji, ale ja tu powodu u M do focha nie widzę.

I nie martw się, wszystko będzie dobrze na wizycie!
Trzymamy kciuki!

@Lovi23 trzymam kciuki[emoji4]

@xssenia tez fajny jest[emoji4]

Dziewczyny wczoraj bylam ogladac z M wozki i jest xlander x-cite ktory wazy ok 10kg!!!!
Jak ktoras szuka czegos lekkiego i w miare dobrej cenie(chyba 2200) to moze obejrzyjcie ten[emoji4]

Ja upatrzlam sobie albo quinny mood czterokolowy albo stokke xplory ale nie wiem gdzie mozna go objerzec ,poki co nie moge znalezc nigdzie tego stokke.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lovi23 trzymam kciuki[emoji4]

@xssenia tez fajny jest[emoji4]

Dziewczyny wczoraj bylam ogladac z M wozki i jest xlander x-cite ktory wazy ok 10kg!!!!
Jak ktoras szuka czegos lekkiego i w miare dobrej cenie(chyba 2200) to moze obejrzyjcie ten[emoji4]

Ja upatrzlam sobie albo quinny mood czterokolowy albo stokke xplory ale nie wiem gdzie mozna go objerzec ,poki co nie moge znalezc nigdzie tego stokke.

Stokke mają chyba w 4kids w Krakowie na ul. Marcika

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mamaincogito super ,dziekuje[emoji5]
Maja rzeczywiscie,Krakow to jeszcze nie tragedia bo mieszkam w Katowicach,wczesniej znalazlam we Wroclawiu a to juz daleko dosc:/

@mamaincogito super ,dziekuje[emoji5]
Maja rzeczywiscie,Krakow to jeszcze nie tragedia bo mieszkam w Katowicach,wczesniej znalazlam we Wroclawiu a to juz daleko dosc:/

Dlatego napisałam, bo tak kojarzyłam, że jesteś z Katowic ;) godzinka drogi, bo to zaraz przy zjeździe z autostrady jest węzeł Łagiewniki

@mamaincogito super,przynajmniej wiem gdzie sie wybiore i cene maja tam bardzo konkurencyjna[emoji4]a orientujesz sie cZy to jest jakis duzy sklep?

reklama
@mamaincogito super,przynajmniej wiem gdzie sie wybiore i cene maja tam bardzo konkurencyjna[emoji4]a orientujesz sie cZy to jest jakis duzy sklep?

Nie jest to sklep typu market ;) oni tam mają Bugaboo, Stokke i Mamas&Papas. Kilka mebli takich droższych itp. Ale na stanie mają te najpopularniejsze modele tych marek, mają też foteliki różne do samochodów. Zaobserwuj ich profil na fejsbuka chyba mają, albo zaglądaj na ich strone. Jak mają dni otwarte, albo dni jakiejś marki to wtedy w fajnych cenach można kupić bo mają spore rabaty

Do góry