reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Na prenatalnych sama pytałam o płeć ale niepewnie powiedział o chłopcu, a znów mój lekarz sam uparcie szukał płci - co bardzo mnie zesmieszylo, ale i zadowoliło :D

Caryca super ze po wizycie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziewczyny gratuluje wspaniałych wieści!
Co do remontów to moje mnie już wykanczaja! Pełno kurzu i brudu, jak tylko sprzatne zaraz od nowa bałagan i jeszcze ta pogoda typowo pazdziernikowa. Nas w następnym roku czeka dobudowa na paretze z 30 m2 i na piętrze oraz adaptacja poddasza! wtedy bede miala!

Dreams na pewno jutro usłyszysz dobre wieści.

kass w koncu odpoczniesz a sefowa jak nie docenia ze mimo zlego samopoczucia i tak jesteś w pracy to tylko o niej swiadczy? w jakim jest wieku? ma dzieci? pewnie atk ale już zapomniala jak to jest być w ciąży i mieć potem Malenstwo w domu!!!

dziwia mnie ludzie którzy nie potrafią ze zrozumieniem podejść do ciężarnej, wiem ciaza to nie choroba ale dziewczyny w NAS rosnie nowe zycie za które jesteśmy odpowiedzialne, mamy rozne dolegliwości i jesteśmy bardziej delikatne i wrażliwe. większość kobiet o tym wie a w szczególności one niec co starsze traktują kobiety ciężarne jak samo zło i te teksty: niech stoi w kolejce kilometrowej ja tez stalam, kiedy ja bylam w ciąży ciagnelam dzieci na sankach do zlobka i nikt mi nie pomagal itp.jak tak można!

a na obiad miałam mielone, makaronik z pieczarkami i pomidorki a jutro placki ziemniaczane. na kolacje lody, truskawki,arbuz i kanapki z kielbaska taki mix;)

dziwia mnie ludzie którzy nie potrafią ze zrozumieniem podejść do ciężarnej, wiem ciaza to nie choroba ale dziewczyny w NAS rosnie nowe zycie za które jesteśmy odpowiedzialne, mamy rozne dolegliwości i jesteśmy bardziej delikatne i wrażliwe. większość kobiet o tym wie a w szczególności one niec co starsze traktują kobiety ciężarne jak samo zło i te teksty: niech stoi w kolejce kilometrowej ja tez stalam, kiedy ja bylam w ciąży ciagnelam dzieci na sankach do zlobka i nikt mi nie pomagal itp.jak tak można!

baba babie wilkiem.... strasznie to przykre, ale nieststy prawdziwe i... dlaczego tak? hmm...

reklama
moja pseudo kolezanka z pracy jak si dowiedziała ze jestem w ciąży a mam już dwoje wspaniałych Dzieci:) stwierdzila cytuje" 500+ robi swoje" oczywiście nie mi prosto w oczy bo bym jej dala ale innym nie szczedzila komentarzy a jak poszlam na l4 z wielkim przejeciem dodała ze można było się tego spodziewać, dzisiaj kobiety nie szanują pracy skoro za dzieci dostają!!! dodam ze ma ona zaledwie 37 lat i dwojke swoich ! szok!!! ale takie sa niektóre baby!!!

Do góry