reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@MilkyWay mi tylko mowia ze jest ok. Jedynie w szpitalu mialam zmierzone i z tego co pamiętam przez usg dopochwowe właśnie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Też jestem strasznie ciekawa co tam się kryje u mnie w brzuszku :) ale może dowiem się 25 lipca :)
Chyba,że może w szpitalu - Ale wątpię

Obstawiam syna :D

no i po badaniach...
wszystko ok, parametry idealne, ryzyko nemalże żadne...
płeć... tu ku mojemu zaskoczeniu - dziewczynka, oczywiście to na razie sugestia lekarza i jak zaznaczył wszystko może się jeszcze pokazać, jednak... chyba kiedy już określają to raczej coś o tym świadczy...
Czy któraś z was w poprzednich ciążach miała wstępne wskazania na inną płeć niż okazało się później?
Dwie moje koleżanki miały chłopców a na kolejnej wizycie dziewczynki się okazały. Mój gin mówi ze 11-13 narządy wyglądają tak samo i łatwo się pomylić. około 14-15 może wskazać płeć. Czekam na wizytę za 2 tyg. Będę w 14 tyg. Może się uda.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

@angelka90 gratulacje[emoji5]
Czekam na reszte wizytujacych[emoji4]

@dreamscometrue to rzeczywiscie jak masz czesto wizyty to nie ma sensu detektor[emoji5]ale i tak na pewno jest w porzadku[emoji4]jutro wizytujesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Słyszałam że najcześciej tak jest wlasnie przy... teoretycznie dziewczynkach :) Przy chlopczykach o tyle prawdopodobieństwo jest większe że wchłonąć już się nie wchłonie a dziewczynce coś jeszcze moze wyrosnąć [emoji16] My mieliśmy się nie nastawiać ale ja tak bardzo marzyłam o chłopczyku że już inaczej o dzidzi nie myślę :) Hihi [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :). A to Twoje pierwsze dziecko? Przepraszam ale czytałam hurtowo i nie wszystko pamiętam...

I czujecie ten pokoik i wyprawka cala rozowa haha [emoji23][emoji23][emoji23]od malego skazany na roz[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry