A skąd jesteś? [emoji4]@jolka1222 to pół godziny drogi ode mnie
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd jesteś? [emoji4]@jolka1222 to pół godziny drogi ode mnie
A skąd jesteś? [emoji4]
No popatrz. To faktycznie nie daleko [emoji1]Wieliczka/Kraków, tak na granicy praktycznie
Ja mieszkam na czwartym, mimo że wózek w miarę lekki to jak dla mnie niemozliwoscia było wtargac go na górę bo nie wygodnie takie wielkie coś. Gondolke z córką wnosilam na górę a stelaż od wózka zostawialam na klatce lub chowalam do bagażnika w samochodzie pod blokiem obstawiam że teraz będzie tak samoja do wózka jakoś nie mam ciągot, zostawię to mężowi tzn te wszystkie parametry...mieszkam na drugim piętrze bez windy i jestem drobna, wiec musi mi cos sensownego wybrac. ja okresle tylko kolory chociaz mamy gust taki sam
U nas wozkarnia zawalona rowerami a na dole jedna sasiadka non stop trzyma sobie wozek [emoji52]Ja mieszkam na czwartym, mimo że wózek w miarę lekki to jak dla mnie niemozliwoscia było wtargac go na górę bo nie wygodnie takie wielkie coś. Gondolke z córką wnosilam na górę a stelaż od wózka zostawialam na klatce lub chowalam do bagażnika w samochodzie pod blokiem obstawiam że teraz będzie tak samo
Ja od razu jak zaszlam w ciazecmojej młodej tlumaczylam że nie kogo brać na ręce, ale ja mówiłam że że względu na plecy że bolą i że ona już duża dziewczynka się robi, bałam się zgonic na dzidzie żeby potem nie miała jakiś "wyrzutów" że przez nią/niego mama nie możeWow! Podziwiam. Jednak koło 2latki jest co robić. Ja synowi wytłumaczyłam. Szybko zrozumiał i zaakceptował sytuację. Jemu też zależy żeby dzidzia była zdrowa. Ale też jest już starszy. Niestety musimy się oszczędzać żeby nic złego się nie wydarzyło
U nas nawet nie mam chyba kluczy do wózkarni ani pralni. Sąsiadka która mieszka na pierwszym chowala stelaż luzem do piwnicy a gondolke do domu brałaU nas wozkarnia zawalona rowerami a na dole jedna sasiadka non stop trzyma sobie wozek [emoji52]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Mojemu M porządny rower z klatki ukradli...sąsiedzi tak robią, ze gondole biora do domu a wozek przy drzwiach. Tylko oni mieszkaja na przeciwko i maja puste miejsce a u nas w tym miejscu sa drzwi do mieszkania sasiada [emoji52]Kurcze, ja to się boję zostawić cokolwiek u siebie na klatce na 5 min... Nie ma u nas tablic informacyjnych, bo ktoś sobie zabrał, kradną rowery z piwnic, do auta nam się już dwa razy władowali. Policja zgłoszenia zbiera, ale zaraz sprawy są umażane, a komentują tylko "taka dzielnica". Dzielnica spokojna, tylko złodziejstwa nie brak.
Też mieszkamy na 2-gim piętrze, będę targała.