reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
U nas 1,6 przy 6 cm i 12w4d.

Tak sobie myśle dziewczyny ze niż nie mogę się doczekać momentu jak pierwsza z nas pojedzie rodzic a my będziemy wyczekiwać na wiadomości a potem następna i kolejna i kolejna...
Pamietam to uczucie z poprzedniego forum.
To tak jakbyśmy rodziły razem.

Oglądałyscie film z Paulem Walkerem GODZINY?!!
Polecam obejrzeć każdej z was, szczególnie teraz.
A najlepiej z partnerem.
Przepiękny, przecudny.
I tak kruszynka.
Wzbudza tak ogromne uczucia ze nie da się opisać!

Miłego mamuśki.

reklama
Ja rodzilam 1 corke, pracowalam i bronilam inz. Druga urodzilam zaraz po obronie mgr [emoji23] wszytsko przed 30. Za to dorobic nie bylo sie kiedy i kariera tez poszka troche osobno. Teraz dopieto dorabiamy sie czegos za granica, ale ciezka praca. Bez kredytu nie ma szans. A jak to mowia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :-)
Moje motto zyciowe to nie marudzic tylko zakasac rekawy i do roboty! Usmiech na twarzy pomimi przeciwnosci losu
Dokładnie , samemu trzeba sobie zapracować na wszystko. Kredyt w dzisiejszych czasach to normalka. Chyba ze masz rodziców bogatych co mieszkanie kupią. Ech życie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny drogie,
Przetrwałam pracę, a teraz pakuje się, jedziemy na weekend nad ocean, i połazić po wzgórzach (albo spać całe dwa dni, zobaczymy...) Tak więc wyłączę się do poniedziałku.
Tylko pliz nie zapiszcie setki stron, bo nie odrobię!!! [emoji12]

Miłego weekendu wszystkim!

Zrobiłaś mi ochotę na chlebek w jajku i zagościł na kolacje ;)

U mnie przy 5,8 było 1,32 w 12+4 ;)

Michasia o tak super były pierwsze porodu na forum bardzo sie to przeżywało i jeszcze bardziej nie można było sie doczekać własnego porodu, aby przytulić ta swoją mała istotkę [emoji7][emoji7][emoji7]

Kejka miłego wypoczynku !!! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z racji tego, że mam tyyyyyle do nadrobienia, musze sobie odpuścić bo wzięłam sie za pichcenie! Bedzie zapiekanka makaronowa z pieczarkam, szynką i serem [emoji173]️[emoji7][emoji39]
1499452015-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja ostatnio mam smaka na dania ziemniaczane: to kopotyka, placki ziemniaczane a dziś babeczka wyszła przepyszna mniam:) choc i na słodkie mnie ciagnie, mdłości już nie mam ( na razie) , jutro będzie już 15 tydz. Płec poznam 17 lipca chyba jak Dzidzia zechce;).
Dzis miałam koszmar :( nad koszmarami:(:(:(:(:(:(:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

reklama
Do góry