reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Och, dziewczyny, współczuję Wam tego leżenia. @Lovi23 a u Ciebie to był hardcore! Oby tym razem było łatwiej.
Moja siostra leżała całe 8 miesięcy w domu, pamietam, jak tylko wracałam z pracy musiałam włączyć skype'a bo czekała na pogaduszki...

Ja mam dziś taki poziom zmęczenia, i wkurwa na pracę, której mi ciagle przybywa i czuję cały czas, że się nie wyrabiam, że nie wiem czy czasem nie wyjdę stąd z hukiem.
Obudziłam się bardziej zmęczona niż jak się kładłam spać i cały świat mnie dziś dobija [emoji30]
No leżenie... to masakra. Szkoda, że tylko nic nie pomoglo. Ale wtedy byłam bez żadnych tabletek. Miałam taką super ginekolog, która olala sprawę... A ja jako niedoswiadczona i jeszcze dość głupia myślałam,że samo leżenie pomoże. A w szpitalu za późno leki dostałam... [emoji53]

Teraz jestem dobrej myśli.
Modlę się o ten szewek albo chociażby krążek (sam ginekolog go może założyć więc też jest jakaś opcja)
No i tabletki myślę,że też dużo dadzą

reklama
Lovi, brzydko mówiąc, miałaś przesrane [emoji16] To teraz masz normalnie wakacje i obyś tak miała do końca! [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamaincognito choć jedna pochodzi z moich okolic ! :D

Ja bym spała na okrągło, dobrze ze córcia ma 3 drzemki w ciągu dni to choć raz sie z nią kładę ;)

Mamaincognito piękne rzeczy tworzysz !!! [emoji7][emoji7]

Szarotka kciuki za operacje dziadka oraz za obronę brata !
Także gratulacje dla brata !

Agi agulka super wiadomości ;)
Śliczne zdjęcie ;)

Co można na ból głowy ? Apap ? Dzwoniłam do męża ma sie zwolnić wcześniej z pracy nie wyrabiam ;(

Lovi, brzydko mówiąc, miałaś przesrane [emoji16] To teraz masz normalnie wakacje i obyś tak miała do końca! [emoji8]

Oj żebyś wiedziała! [emoji3]
Mam nadzieję,że w tej ciąży szpital mnie ominie.. (No dobra ten szewek i 3 dni to dam radę i później porodowka) bo jak sobie przypomnę jedzenie [emoji3] czy chociażby załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych do baseniku - nie , nie, nie. Dobrze, że sala byla dwuosobowa i miałam fajną koleżankę obok.. Ona mogła sobie spacerować to nieraz ja wypraszalam [emoji87] [emoji3]

@bbubbka można Apap i pij dużo wody najlepiej. Zrób sobie chłodny okład na głowę i połóż się. Powinno pomóc :*

Ja się ogarniam i mam coraz większego stresa i o wizytę i o dziadka.

Czesc Mamuski :)

Wizytujacym dzis powodzenia :) ja tez mam dzis wizyte ale w sumie tylko po przedluzenie zwolnienia wiec sie nie wychylałam :) dam znac jak bede miec ustaloną kolejną wizyte za jakieś 10-14 dni :)

i tez sie pochwale moim malutkim zakupem :) na razie ostroznie no ale te misie do mnie przemówiły "weź nas, weź nas" :D

19679794_781080088740202_1687931047_n.jpg

@bbubbka Apap możesz, ogólnie paracetamol. Ibuprofenu nie wolno w ciąży.
Ja w sumie kupiłam sobie w ciąży cały słoiczek paracetamolu zwykłego, bez żadnych domieszek itd. Przydał się też po porodzie, a kosztuje grosze w porównaniu do Apapu

W I i II trymestrze można jeszcze ketonal. Ale paracetamol bezpieczniej [emoji4] mi na szczęście wczoraj pomógł, jak nigdy. A ból był nie do zniesienia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dreams a co czytasz? Ja uwielbiam książki, to jest jeden z plusów siedzenia w domu, w końcu mam na to czas [emoji16] preferuje kryminały i thrillery ale ostatnio przywiozłam od rodziców jakieś wyciskacze łez. Zobaczymy [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry