reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Mam pytanie do mam lezacych [emoji3] Cały czas lezycie? Czy może wstajecie zrobić sobie śniadanko albo coś do picia?

Lovi ja wstaje bo nie ma nikogo innego by zrobil mi obiad np: maz w pracy itp. Zalezy od dnia, jak czuje sie lepiej to jestem bardziej w ruchu ale klade sie kiedy tylko czuje zmeczenie.

A ja byłam we Wrocławiu 2,5tyg temu (pięknie, moja miniaturka jest z tamtejszego zoo) i nawet spotkałam się tam z dziewczyną, która poznałam o tak jak Was teraz na forum (czerwcóweczki 2013). Tamta nasza grupa trzyma się jeszcze, choć pomału dogorywa, z 48 dziewczyn odzywa się jeszcze może 20, wszystkie pzreniosłyśmy się na fb do grupy zamkniętej. Trochę się kłócą dziewczyny, ale tego chyba cięzko uniknąc, jak się tyle charakterów naraz spotka, a przekrój grupy zarówno wiekowy, finansowy, jak i poglądowy jest po prostu olbrzymi. Może tu u nas się uda bez takich spin aż do końca? :)

A ja byłam we Wrocławiu 2,5tyg temu (pięknie, moja miniaturka jest z tamtejszego zoo) i nawet spotkałam się tam z dziewczyną, która poznałam o tak jak Was teraz na forum (czerwcóweczki 2013). Tamta nasza grupa trzyma się jeszcze, choć pomału dogorywa, z 48 dziewczyn odzywa się jeszcze może 20, wszystkie pzreniosłyśmy się na fb do grupy zamkniętej. Trochę się kłócą dziewczyny, ale tego chyba cięzko uniknąc, jak się tyle charakterów naraz spotka, a przekrój grupy zarówno wiekowy, finansowy, jak i poglądowy jest po prostu olbrzymi. Może tu u nas się uda bez takich spin aż do końca? :)
to zoo we Wro jest niesamowite :) mam nadzieję, że nasza grupa nie zniknie jak się dzieci urodzą, bo wtedy to dopiero dla pierworódek dobre rady się przydadzą :D ja z fb nie korzystam, już tak myślałam, że może po porodach przeniesiemy się na tę grupę zamkniętą, którą stworzyłam, żeby spokojnie pogadać i podzielić się fotami pociech, bo ja na przykład jestem przeciwna wrzucania zdjęć do miejsc dostępnych w Internecie dzieci...różnie to jest potem niestety wykorzystywane

Dziewczyny podziwiam Was za to leżenie... szczerze mówiąc to nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to o TAKIE leżenie chodzi. Gdyby mi lekarz powiedział ze mam leżeć to ok, rano poleze dłużej, zrobie sniadanie, zrobie pranie, posprzatam, ugotuje obiad, POLEŻĘ PO OBIEDZIE, pojde na spacer, zrobie zakupy, zjem kolacje i POLEŻĘ WIECZOREM [emoji23] To już jest bardzo duzo leżenia [emoji23] Jestem ultra nieświadoma...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny podziwiam Was za to leżenie... szczerze mówiąc to nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to o TAKIE leżenie chodzi. Gdyby mi lekarz powiedział ze mam leżeć to ok, rano poleze dłużej, zrobie sniadanie, zrobie pranie, posprzatam, ugotuje obiad, POLEŻĘ PO OBIEDZIE, pojde na spacer, zrobie zakupy, zjem kolacje i POLEŻĘ WIECZOREM [emoji23] To już jest bardzo duzo leżenia [emoji23] Jestem ultra nieświadoma...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No niestety [emoji3] Ale to i tak jest jeszcze fajne leżenie jak leżę teraz...

W poprzedniej ciąży w szpitalu nie wstawalam wcale.. A i jeszcze głowa w dół lezalam [emoji3]

Och, dziewczyny, współczuję Wam tego leżenia. @Lovi23 a u Ciebie to był hardcore! Oby tym razem było łatwiej.
Moja siostra leżała całe 8 miesięcy w domu, pamietam, jak tylko wracałam z pracy musiałam włączyć skype'a bo czekała na pogaduszki...

Ja mam dziś taki poziom zmęczenia, i wkurwa na pracę, której mi ciagle przybywa i czuję cały czas, że się nie wyrabiam, że nie wiem czy czasem nie wyjdę stąd z hukiem.
Obudziłam się bardziej zmęczona niż jak się kładłam spać i cały świat mnie dziś dobija [emoji30]

Och, dziewczyny, współczuję Wam tego leżenia. @Lovi23 a u Ciebie to był hardcore! Oby tym razem było łatwiej.
Moja siostra leżała całe 8 miesięcy w domu, pamietam, jak tylko wracałam z pracy musiałam włączyć skype'a bo czekała na pogaduszki...

Ja mam dziś taki poziom zmęczenia, i wkurwa na pracę, której mi ciagle przybywa i czuję cały czas, że się nie wyrabiam, że nie wiem czy czasem nie wyjdę stąd z hukiem.
Obudziłam się bardziej zmęczona niż jak się kładłam spać i cały świat mnie dziś dobija [emoji30]
Kejka wysyłam pozytywne fluidy :-) :):-) :):-) :)

reklama
Do góry