reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mialam olejek z rosmana babydream.wogole to bardzo lubie produkty z tej serii.czy dla mnie czy dziecka.od poczatku uzywalismy ich plyny chusteczki nawilzane.pampersy tez polecam :)

reklama
@dreamscometrue 11 lipca kontrolna, później 1 sierpnia kolejna. USG połówkowe jakoś we wrześniu chyba, muszę sprawdzić.

Ja używam Palmers, w pierwszej ciąży też używałam. Zostały mi dwa mikroskopijne rozstępy przy pępku i jeden na piersi, ale to już po porodzie, gdy przestałam się smarować.
Chociaż tutaj chyba niestety genetyka ma decydujące zdanie. Moja mama po 4 ciążach ma 3 rozstępy i mam nadzieję, że po niej unikne jakichś większych problemów. Znajoma używała Elancyl w ciul drogi, a i tak brzuch jak tygrysek :(

Dziewczyny, dobry krem na rozstępy?! a raczej przeciw rozstępom ;)
Ja używam Momme intensywna kuracja p.rozstępom i serum ujędrniające na biust. Naturalne. Poczytaj sobie w internecie. Dziewczyny chwalą też Babydream i to chyba też bez większej chemii, ale nie pamiętam dokładnie.

Ale tak jak któraś dziewczyna napisała, jak masz tendencje do rozstępów to nic nie pomoże i jakiś dziad się pokaże... tak jak u mnie... ale można próbować z tym walczyć ;-)

Dziewczyny, a kosmetyki? Ograniczacie coś, unikacie jakiś składników w składzie? Chodzi mi o kosmetyki do makijażu, kremy, żele do mycia twarzy itp. ;)

Mialam olejek z rosmana babydream.wogole to bardzo lubie produkty z tej serii.czy dla mnie czy dziecka.od poczatku uzywalismy ich plyny chusteczki nawilzane.pampersy tez polecam :)

Ja tez je uwielbiam.
Razem z mężem używamy szamponów dla dzieci z tej seri z kroplami citrosept.
Zawsze jak jestem w Polsce kupuje na zapas płynów do kąpieli. Są super. Chemii minimum i super cena!

@monia_123 nie wolno tylko jakis slinych ,np kremow z retinoidami.
A tak do makijazu to ja nic nie ograniczam.
Jedynie kupilam samoopalacz i nie uzylam bo jest tam jakis skladnik na d i podobno nie mozna ale moze ktoras z Was sie wypowie na ten temat[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@angelka90 ja mam Palmers którym smaruję się od początku a teraz mam bio-oil. Nie wiem czy są dobre, bo brzuch narazie mały [emoji4] ale liczę na to że regularne smarowanie, niezależnie czym, uchroni mnie od tygrysich pasków [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo bio-oil a nie biolik [emoji16]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Hej dziewczyny

Witam wszystkie nowe!

Kess I mamaincognito super wiesci!

Ja zaczelam uzywac bio oil od paru dni I zobaczymy efekty.... chyba geny faktycznie robia tu swoje jak mowicie.

Ja dzis pisze raport roczny do pracy bo chce pomoc koledze ktory przejal Moja prace na obecnym zwolenieniu.
Ale jak siedze dluzej niz pol godz to cierpnie mi tylek! Szok musze wstac, polozyc sie lub pochodzic by przeszlo.

Bol krzyza mialam tylko raz za to z 2 dni temu czulam jakies ciagniecia w brzuchu. Jutro zaczyna my 14 tydzien.

Ale od dwoch dni troche mnie martwi kolor mojej wkladki (wybaczcie ze wprost) bo to mieszanka nieco ciemniejsza. Boli nie mam i mysle czy to nie infekcja np po braniu luteiny.... dzwonilam umowic sie na wymaz to dostalam termin za tydzien we wtorek - ach ta Anglia, nie wspominajac ze nie zrobia mi F3 I 4 z krwi jesli TSH wyjdzie w normie!? Co za kraj!!

Milego popoludnia Kochane mamuski!!

reklama
Do góry