reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja jak zwykle mam problemy z teściową rano wszystko ok, wspólne śniadanie (budujemy dom i tymczasowo mieszkamy u rodziców mojego M.), miłe rozmowy. Nagle jak piorun strzelił jej humor przeszedł taką zmianę że bez kija nie podchodź. Zdenerwowana, obrażona na cały świat (w tym i na mnie choć nie wiem o co), na szczęście poszła w kat ogrodu i tam leży. Naprawdę mam dosc jej humorkow które zdarzają się pare razy w tygodniu, ja to trawie godzinami i potem dziwić się, że mnie boli brzuch. [emoji52][emoji52][emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz przy tym krwawieniu pojechalam na
IP. Nic ciekawego mi nie powiedzieli poza tym ze z dzieckiem ok i wziernikiem spotegowali mi krwawienie. O 7 rano pojechałam do kliniki moja gin dala dodatkowe zastrzyki i kazala leżeć. Ja bym wziela nospe i relanium i chwilę odczekala. Jak dalej cos by sie dzialo to szpital. Bierzesz coś dopochwowo? Bierzesz progesteron? Nie masz terminu miesiączki?

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Dzieki Dreamscometrue.

Dzwonilam do szpitala to powiedziali bym wziela przeciwbolowe I sie oszczedzala a gdybym zaczela powazniej krwawic to mam jechac do nich na sprawdzenie.

Biore progesteron dopochwowo I wlasnie mialam odstawic z 2 dziennie do 1.
Tez to bylby mniej wiecej termin miesiaczki wiec moze faktycznie ma ta zwiazek. No nic oszczedzam sie i monitoruje.

Dzieki Kochana I mam nadzieje ze u Ciebie juz sie uspokoilo.

Hej dziewczyny,

Jestem po nieprzespanej nocy bo wczoraj na bieliznie I nocy zobaczylam brazowo czerwonawe smugi a do tego czuje w podbrzuszu jakbym byla w trakcie okresu... nie wiem czy jechac do szpitala na wszelki wypadek?

Co do detektora tetna to taki mam I w nocy sluchalam i znalazlam malenstwa bicie ktore pokazalo 152. Zajmuje to troche czasu zanim sie je znajdzie i faktycznie troche na chodzi dziwne mysli jak nie mozna jego znalesc.

Kurde nawet watpie czy ktos w niedziele robi tu w szpitalu usg....jestem skolowana

Jedz i sprawdź.
Ja bym pojechala.
Nawet jeśli miałbym pocałować klamkę.

Dzieki Dreamscometrue.

Dzwonilam do szpitala to powiedziali bym wziela przeciwbolowe I sie oszczedzala a gdybym zaczela powazniej krwawic to mam jechac do nich na sprawdzenie.

Biore progesteron dopochwowo I wlasnie mialam odstawic z 2 dziennie do 1.
Tez to bylby mniej wiecej termin miesiaczki wiec moze faktycznie ma ta zwiazek. No nic oszczedzam sie i monitoruje.

Dzieki Kochana I mam nadzieje ze u Ciebie juz sie uspokoilo.
Ja w terminie miesiączki mam beżowe plamienia. A nie masz duphastonu żeby wziąć? Nie tylko się oszczędzaj, ale lez plackiem chociaż jeden dzień! U mnie tfu tfu od wczoraj rana krwi nie ma, wczoraj beżowe plamienie, dzisiaj poki co czysto, ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem słońca. W środę mam wizytę i planuję leżeć do tego czasu

f2w33e3k7fvoiiol.png

Ja w terminie miesiączki mam beżowe plamienia. A nie masz duphastonu żeby wziąć? Nie tylko się oszczędzaj, ale lez plackiem chociaż jeden dzień! U mnie tfu tfu od wczoraj rana krwi nie ma, wczoraj beżowe plamienie, dzisiaj poki co czysto, ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem słońca. W środę mam wizytę i planuję leżeć do tego czasu

f2w33e3k7fvoiiol.png

No to ciesze sie ze jest lepiej I oby do srody ale to juz zleci. Bardzo dobrze, lez! Ja tez dzis zamierzam.

Mam tez duphaston ale nie wiem czy moge to mieszac z czopkami? Chyba krzywdy nie powinno zrobic tym bardziej ze zaczne zmniejszac dawke.

reklama
Do góry