@Magiczna83 ja biore 4 duphastony i zastrzyk z progesteronem. Spokojnie możesz wziąć duphaston
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sie nazywa Cyclogest 400 mg I pewnie jest to odpowiednik luteiny. Duphaston ma tylko 10mg tyle ze przechodzi przez zoladek wiec chyba moge wziac jedna....
Ja się trochę zapominam co miałam zrobić [emoji13]Dziewczyny, czy wy też robicie się takie ramoty?
Mi wszystko z rąk leci, a wczoraj jak jechałam samochodem to ciągle byłam rozkojarzona, aż kilka razy prawie wjechałam komuś w tyłek.
No i zbiłam już 3 szklanki w tym tygodniu... [emoji15]
Ja się trochę zapominam co miałam zrobić [emoji13]
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
A ja mam pytanie, czy Wam się już też tak często chce siku? Kojarzyłam że ten etap jakoś później następuje, a nie koło trzeciego miesiąca...
Nie dosc ze czesto to jeszcze takie ilosci co kot naplakal. Poki nie ma pieczenia ani bolu to normalne. Ale trzeba obserwowac zeby infekcji sie nie nabawicA ja mam pytanie, czy Wam się już też tak często chce siku? Kojarzyłam że ten etap jakoś później następuje, a nie koło trzeciego miesiąca...