reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja dziś mogłabym góry przenosić (zaparcia odeszły w siną dal), nie mam żadnych bóli ani kłuć, humor dopasuje - nic tylko żyć, nie umierać! Marta przesyłam dobra energię dla Ciebie!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny juz po....
Wszystko w porzadku niby chłopczyk, ale nic pewnego :-) wyniki dobre, przeziernosc karkowa 2,4 ale stiwerdzil ze mieści sie w normie dla kobiety w moim wieku biorac pod uwage rozne czynniki :-) jestem szczesliwa, nie wiem czy robic pappa z krwi... skoro nie mial żadnych ale?

Dziewczyny juz po....
Wszystko w porzadku niby chłopczyk, ale nic pewnego :-) wyniki dobre, przeziernosc karkowa 2,4 ale stiwerdzil ze mieści sie w normie dla kobiety w moim wieku biorac pod uwage rozne czynniki :-) jestem szczesliwa, nie wiem czy robic pappa z krwi... skoro nie mial żadnych ale?
A ile masz lat?

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Weroni, to super że wszystko Ok!
Ja myślę że Pappa nie jest konieczne w Twoim wieku, ale jeśli masz wątpliwości to zrób.

To przezierność karkowa u dziecka jest uzależniona od wieku matki ?
Ja miałam 1,4.. (i u mnie za moment 24 lata)a norma chyba jest do 2,5

Weroni gratuluje wizyty ;)

Lovi chyba chodzi o to ze jeśli Weroni była by starsza to taka przeziernisc mogła by martwić bo wtedy jest większe ryzyku chorego dziecka, ale moge sie myślic, nie wiem co lekarz miał na myśli ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry