reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzień dobry! Musiałam nadrobić braki snu, wczoraj zaraz po pracy padłam do łóżka, nie miałam siły nawet iść na grilla do znajomych. Obudziłam się na trochę o 22, żeby coś zjeść, i spałam do teraz, choć jeszcze nie wstałam [emoji39]

Co do tokso - mój GP robił mi badanie, ale nie na przeciwciała tylko na aktualną infekcję. Kolejne dopiero w następnym trymestrze. Mój kot kuwety raczej nie używa, bo dużo wychodzi, ale czasem zdarzy mu się bawić i drapnąć.

W spodenki jeszcze się mieszczę, ale myślałam o jeansach z gumką, widziałam przyzwoite na stronie Next, dziś lub jutro skoczę na zakupy. A latem w Polsce i tak często chodzę w sukienkach, wiec oprócz tankini nic kupować nie zamierzam (tak w ogóle, ja nie cierpię robić zakupów, ani ciuchowych ani żadnych innych!)

Hej Kejka I dziewczyny.
Wprawdzie nie posiadam kota poza jednym co przychodzi sporadycznie mi do ogrodu gdzie np mam grzadki truskawek ale wydaje mi sie ze polozna nic nie wspominala o badaniu pod katem tokso. Oni nie robia tego z automatu nie? Musze o to zapytac w lipcu podczas kolejnego badania. Co do Ciuszkow to oprocz nexta sa tez w new looku. Ja jeszcze oprocz ciazowych leginsow nie zakupilam nic ale mieszcze sie w sukienkach poki co...a malo wychodze bo jestem na zwolnieniu.

Milego dnia Dziewczyny :)

reklama
Hej Kejka I dziewczyny.
Wprawdzie nie posiadam kota poza jednym co przychodzi sporadycznie mi do ogrodu gdzie np mam grzadki truskawek ale wydaje mi sie ze polozna nic nie wspominala o badaniu pod katem tokso. Oni nie robia tego z automatu nie? Musze o to zapytac w lipcu podczas kolejnego badania. Co do Ciuszkow to oprocz nexta sa tez w new looku. Ja jeszcze oprocz ciazowych leginsow nie zakupilam nic ale mieszcze sie w sukienkach poki co...a malo wychodze bo jestem na zwolnieniu.

Milego dnia Dziewczyny :)

Do new looka też zajrzę, choć nie przepadam za tym sklepem.
Tokso nie robią normalnie, ja specjalnie poprosiłam o to GP.

Hej dziewczyny :) Maz w pracy corka 9 lat i syn 6 sa u babci do jutra.A ja sprzatam i tak sobie myślę ze chyba jestem jakas nienormalna :D dzis odpukac oprócz cholernego bolu zęba czuje sie znakomicie.Nic nie boli,nie plamie.Aja zamiast sie z tego cieszyć to zamartwiam sie czy to nie za dobrze ze sie tak czuje :)

Czesc Kochane! Ja nie moge cos zdjecia wstawic bo za duzy rozmiar.
Co do rozstępów, to nie mialam w pierwszej cciąży wiec licze ze teraz tez nie bedzie. Smarujecie się czyms konkretnym na rozstepy wlasnie?
Ja tez dzis na zakupy ruszam bo spodnie zaczynają mnie uwierac.
Gratuluje wszystkim pozytywnych informacji na wizytach. Oby juz tylko takie byly! Milego dnia!
Ja się smaruję takim specjalnym balsamem dla kobiet w ciąży z Palmersa. Już mi się kończy, więc zamówiłam Bio-oil, ponoć dziewczyny sobie go chwalą.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Maz w pracy corka 9 lat i syn 6 sa u babci do jutra.A ja sprzatam i tak sobie myślę ze chyba jestem jakas nienormalna :D dzis odpukac oprócz cholernego bolu zęba czuje sie znakomicie.Nic nie boli,nie plamie.Aja zamiast sie z tego cieszyć to zamartwiam sie czy to nie za dobrze ze sie tak czuje :)
Też wstałam dziś w super humorze i nic mi nie dolegalo. Już się martwić zaczęłam. A teraz za to mam taką huśtawka humoru że masakra, jestem wściekła nie wiem na co i same mi łzy lecą Noe wiem czemu...

Ja kupiłam olejek macadamian Oil i smaruje brzuch. Ponoć ten olejek na rozstępy jest dobry.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta64 ja tez tak mam :) raz sie śmieje za chwile płacze a potem krzycze zeby sie poklocic z mężem.Ehh..Mam nadzieje ze wkoncu to minie..

Do góry