Magiczna83
Fanka BB :)
Dzień dobry! Musiałam nadrobić braki snu, wczoraj zaraz po pracy padłam do łóżka, nie miałam siły nawet iść na grilla do znajomych. Obudziłam się na trochę o 22, żeby coś zjeść, i spałam do teraz, choć jeszcze nie wstałam [emoji39]
Co do tokso - mój GP robił mi badanie, ale nie na przeciwciała tylko na aktualną infekcję. Kolejne dopiero w następnym trymestrze. Mój kot kuwety raczej nie używa, bo dużo wychodzi, ale czasem zdarzy mu się bawić i drapnąć.
W spodenki jeszcze się mieszczę, ale myślałam o jeansach z gumką, widziałam przyzwoite na stronie Next, dziś lub jutro skoczę na zakupy. A latem w Polsce i tak często chodzę w sukienkach, wiec oprócz tankini nic kupować nie zamierzam (tak w ogóle, ja nie cierpię robić zakupów, ani ciuchowych ani żadnych innych!)
Hej Kejka I dziewczyny.
Wprawdzie nie posiadam kota poza jednym co przychodzi sporadycznie mi do ogrodu gdzie np mam grzadki truskawek ale wydaje mi sie ze polozna nic nie wspominala o badaniu pod katem tokso. Oni nie robia tego z automatu nie? Musze o to zapytac w lipcu podczas kolejnego badania. Co do Ciuszkow to oprocz nexta sa tez w new looku. Ja jeszcze oprocz ciazowych leginsow nie zakupilam nic ale mieszcze sie w sukienkach poki co...a malo wychodze bo jestem na zwolnieniu.
Milego dnia Dziewczyny