mamaincogito
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moni1984Jest nas 24, z Nina25 i Ania199. Jakoś nie czuje się na mocy, żeby je usunąć, więc jeśli tu jeszcze zaglądacie dziewczyny to prosze o decyzję.
Czy ktoś jeszcze chce się dopisać?
Jeśli tak to czekam: nick, wiek, liczba dzieci, termin om, termin porodu i miasto
Moni1984
Jeden syn 4,5 lata
@ 20 kwietnia
Termin 26 stycznia
33 lata
Poznań
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny byłam dziś u gin. Pęcherzyk rośnie ale zarodka jeszcze nie ma. Teoretycznie 4 tydz 5 dzień wg usg. A termin @ 20 kwietnia. Pyt do dziewczyn które mają termin porodu 20/26 stycznia. Czy widziałyscie zarodek?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dziewczynki i ja muszę się z Wami pożegnać.... życzę z całego serca żebyście wszystkie szczęśliwie w styczniu tuliły Wasze maleństwa.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
dokładnie... ja byłabym lipcówką 2017... wiec jeszcze chwile zaczekajmy z ta lista...