reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Czesc dziewczyny. U mnie mdlosci z dnia na dzien coraz gorsze... Obudzilam sie w nocy az mnie pot oblal... Jade dzis szukac tych cukierkow imbirowych o ktorych Pisalyscie.. Doktorek mi kazal kupic lokomotiv. Dziś moim posiłkiem beda chyba tylko lody.

reklama
@kass.es najlepiej farba bez amoniaku, nie chodzi o tyle o chemię co o wdychanie. Ewentualnie dobra wentylacja i wietrzenie, pod wpływem oparów można łatwo zemdleć itp a o już jest niebezpieczne dla dziecka.
Farbowanie samo w sobie jest ok.
Też się muszę wybrać jakoś, ale mam u siebie taki ekologiczny salon i chyba spróbuję :)

Tymczasem szukam sukienki na wesele, mamy jedno w październiku więc to już będę wieloryb, ale teraz wskoczyło w lipcu i chciałabym coś ciążowego, żeby nie myśleli, że się tylko objadlam :) ale też coś ładnego... Strasznie trudno znaleźć. ASOS, Zalando, chi chi London, HappyMum nic mi w oko nie wpadło. :(

Aaniaa1983 piękne wieści GRATULUJE!
U nas wieści niestety gorsze....Pchełka ma zaledwie 3,5mm jest widoczne echo ale bez wyraźnej akcjo serduszka... w następny piątek kontrol jeśli maleństwo nie podgoni czeka mnie zabieg i kolejne w moim życiu pożegnanie....

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Trzymam kciuki żeby było dobrze !! Fasolka będzie walczyć napewno !

@kass.es najlepiej farba bez amoniaku, nie chodzi o tyle o chemię co o wdychanie. Ewentualnie dobra wentylacja i wietrzenie, pod wpływem oparów można łatwo zemdleć itp a o już jest niebezpieczne dla dziecka.
Też się muszę wybrać jakoś, ale mam u siebie taki ekologiczny salon i chyba spróbuję :)

Tymczasem szukam sukienki na wesele, mamy jedno w październiku więc to już będę wieloryb, ale teraz wskoczyło w lipcu i chciałabym coś ciążowego, żeby nie myśleli, że się tylko objadlam :) ale też coś ładnego... Strasznie trudno znaleźć. ASOS, Zalando, chi chi London, HappyMum nic mi w oko nie wpadło. :(
Ja mam wesele w sierpniu i tez chciałabym coś ciążowego, nie żaden wór ale to będę szukała bliżej sierpnia i chyba nie będę na tyle odważna żeby szukać w internecie

Ja mam wesele w sierpniu i tez chciałabym coś ciążowego, nie żaden wór ale to będę szukała bliżej sierpnia i chyba nie będę na tyle odważna żeby szukać w internecie

Ja jestem chora jak mam chodzić po sklepach :) a większość sklepów internetowych ma darmowe zwroty jakby co, więc już się rozglądam.
Na to październikowe zamówię na Aliexpress, już upatrzyłem, ale ona z rękawem 3/4 to w lipcu się ugotuje

My idziemy na wesele we wrześniu, zdecydowanie też będę reprezentantem waleni czy innych ssaków morskich ale to bliżej września bede szukać sukienki. Chociaż nie ukrywam, mam nadzieje że tylko brzuszek się powiększy a nie cała ja bo mam pare sukienek w których bym poszła i w ktore na pewno zmieści sie sam brzuszek [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem po wizycie ☺
Fasolek ma 23mm, ma 2 rączki i 2 nóżki ( widziałam na własne oczy ) i jest to dla mnie bardzo ważna wiadomość bo od wczoraj nie dawało mi to spokoju ☺
Słyszałam serduszko ☺ i powiem Wam że bardzo mnie to uspokoiło.
Termin z usg dzisiaj wyszedł na 29.12 ☺

Co do spodni to o jeans ach juz zapomniałam bo było mi nie wygodnie poprostu. zostały dresy, spódnice, sukienki i oczywiście getry ☺

Lake882 scupper wieści :)))

Dziewczynki jestem fryzjerką , każdy ma swoje zdanie na temat farbowania ale mysle ze raz na 2, 3 miesiące nie zaszkodzi, jak ktoś się boi to już najbezpieczniej po 12 tygodniu wtedy kiedy dzieciatko ma łożysko i Osłone. Ja po poprzednim poronieniu zdecydowałam się teraz zamknąć działalność na czas ciąży, bardzo się winilam niby teraz kosmetyki są na prawdę dobre i dużo mniej szkodliwe jak kiedyś ale jednak każdy dzień w pracy wdychajac chemie może sie również przyczynił do poronienia chociaż są i dziewczyny które pracują cała ciążę mój organizm jest chyba za słaby. Tak jak pisałam kiedyś po przeżyciach obchodze się teraz z ciążą jak z jajeczkiem ;)

reklama
Lake882 scupper wieści :)))

Dziewczynki jestem fryzjerką , każdy ma swoje zdanie na temat farbowania ale mysle ze raz na 2, 3 miesiące nie zaszkodzi, jak ktoś się boi to już najbezpieczniej po 12 tygodniu wtedy kiedy dzieciatko ma łożysko i Osłone. Ja po poprzednim poronieniu zdecydowałam się teraz zamknąć działalność na czas ciąży, bardzo się winilam niby teraz kosmetyki są na prawdę dobre i dużo mniej szkodliwe jak kiedyś ale jednak każdy dzień w pracy wdychajac chemie może sie również przyczynił do poronienia chociaż są i dziewczyny które pracują cała ciążę mój organizm jest chyba za słaby. Tak jak pisałam kiedyś po przeżyciach obchodze się teraz z ciążą jak z jajeczkiem ;)
Myślę, że co innego jest wdychac codziennie to świństwo...a co innego raz na jakiś czas

Do góry