Agi.aguullka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jem wszystko na co mam ochote. W pierwszych dwoch tygodniach frytki jadlam co drugi dzien taka mialam chcice.
A mdlosci mam prawie codziennie. Dzisiaj jakies wyjatkowo mocne. Bleee
W sobote mialam isc na badania ale jak pomyslalam, ze przez co najmniej 2 godziny nic nie bede mogla zjesc to od razu mialam wizje wymiotow i nie poszlam. Tez was tak mdli jak jestescie glodne?
Witam nowe mamusie. Duzo nas juz :-)
Ja jem wszystko na co mam ochote. W pierwszych dwoch tygodniach frytki jadlam co drugi dzien taka mialam chcice.
A mdlosci mam prawie codziennie. Dzisiaj jakies wyjatkowo mocne. Bleee
W sobote mialam isc na badania ale jak pomyslalam, ze przez co najmniej 2 godziny nic nie bede mogla zjesc to od razu mialam wizje wymiotow i nie poszlam. Tez was tak mdli jak jestescie glodne?
Witam nowe mamusie. Duzo nas juz :-)
Współczuje Wam bardzo z tymi Mdłościami i wymiotami... u mnie naprawdę nic sie nie dzieje, zastanawiam sie czy nie powinnam się martwić. :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Porównując te ciążę do mojej pierwszej ciąży mogłabym pomyśleć, że wcale w tej pierwszej nie byłam. Nie było mi NIC! Poza sennością, NIC. Teraz to walka o przetrwanie, ciesz się
@kass.es martwić? chyba cieszyć Nic przyjemnego .. Chcesz to oddam swoje
Ja mam jutro kolejną wizytę, nie mogę się doczekać!