reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Xssenia ziemniaczki z koperkiem, rybka z piekarnika i mizeria [emoji7]

Matka witaj ;)
Ja mam hashimoto, Biore 112,5 dawkę, ale w pierwszej ciazy startowałam z takiej jak Ty.
Nie nie można miec fałszywie dodatniego testu przez hashimoto [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nawet nie sądziłam, że mi założy kartę ciąży tak wczesnie, ale najwidoczniej jest dobrych myśli - badania wykonałam wszystkie prócz HIV i na grupę krwi, wyniki książkowe.

Następna wizyta 8.06 wiec jak powiedział doktor, na pewno będzie serduszko jak i pierwsze ruchy :)

Co do wieku... niedawno stuknęło mi 27 lat [emoji16]

A co u nas obiad... grill! Impreza u przyjaciół, tak jakoś się złożyło, że to ja bede dziś kierowca [emoji23] Nikomu jeszcze nie mówiliśmy :)

Ps....ja również korzystam poki moge ze spania na brzuchu choć na początku piersi protestowały [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!
Nieśmiało się dołączam do grupy. Dzisiaj robiłam test- wyszła II kreseczka(jaśniejsza niż pierwsza, ale jest). Ostatnia miesiączka 19 kwietnia, więc tak sceptycznie podchodzę do tego czy to na pewno ciąża ;).
Czy któraś z was leczy się na niedoczynność tarczycy i ma hashimoto? Ja niestety biorę eutythrox 50 i trochę się tym wszystkim stresuje. Zastanawiam się czy można mieć test ciążowy fałszywie dodatni przez tą chorobę? Pozdrawiam :)

Witaj :)
Ja się męcze z ta okropną chorobą i też biorę euthyrox 50. U mnie też na początku blada kreska. Fałszywie dodatni może wyjść ale z tego co wiem jeśli są jakieś problemy "rakowe", a ty masz pod kontrolą wszystko więc gratulacje :)

@mamaincogito bardzo dobra wiadomość ☺ ciesze się bardzo razem z Tobą !

Mi kartę ciąży założą dopiero za tydzień czyli już jak skończę 9 tc.

Ja siedzę sobie pod drzewkami bo w słoneczku za bardzo się mecze i powiem Wam że bardzo dobrze się czuje gdy jestem na powietrzu, nie czuje mdłości i poprostu jest pięknie ☺

@Parkolka to czekamy na info po wizycie ☺

Ja mam 27 lat☺

A co do spania na brzuchu, odkąd dowiedziałam się o ciąży to mój mózg wyłączył mi ta funkcje :laugh2:

Dziękuję dziewczyny za szybką odpowiedź! To moja 3 ciąża- w każdej miałam zakładaną kartę tak ok. 6-7 tygodnia ciąży. Generalnie to zależy od lekarza. :)

reklama
Cześć dziewczyny!
Nieśmiało się dołączam do grupy. Dzisiaj robiłam test- wyszła II kreseczka(jaśniejsza niż pierwsza, ale jest). Ostatnia miesiączka 19 kwietnia, więc tak sceptycznie podchodzę do tego czy to na pewno ciąża ;).
Czy któraś z was leczy się na niedoczynność tarczycy i ma hashimoto? Ja niestety biorę eutythrox 50 i trochę się tym wszystkim stresuje. Zastanawiam się czy można mieć test ciążowy fałszywie dodatni przez tą chorobę? Pozdrawiam :)

Ja leczę :) biorę dawkę 75. Weekendami 120. I jest ok.
Gratuluje!

Do góry