reklama
kass.es
Fanka BB :)
szarlotka27 i kass.es kiedy mialyscie ostatnią miesiączkę ? mniej więcej 11.04 ?
10.04 miałam ostatnia miesiączkę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bbubbka
Xssenia ziemniaczki z koperkiem, rybka z piekarnika i mizeria [emoji7]
Matka witaj
Ja mam hashimoto, Biore 112,5 dawkę, ale w pierwszej ciazy startowałam z takiej jak Ty.
Nie nie można miec fałszywie dodatniego testu przez hashimoto [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Matka witaj
Ja mam hashimoto, Biore 112,5 dawkę, ale w pierwszej ciazy startowałam z takiej jak Ty.
Nie nie można miec fałszywie dodatniego testu przez hashimoto [emoji16]
Zancia8906
Zaciekawiona BB
mam wyniki pisze mi <2,0 czyli nie jestem w ciazy tylko te testy pozytywne ehhh
kass.es
Nawet nie sądziłam, że mi założy kartę ciąży tak wczesnie, ale najwidoczniej jest dobrych myśli - badania wykonałam wszystkie prócz HIV i na grupę krwi, wyniki książkowe.
Następna wizyta 8.06 wiec jak powiedział doktor, na pewno będzie serduszko jak i pierwsze ruchy
Co do wieku... niedawno stuknęło mi 27 lat [emoji16]
A co u nas obiad... grill! Impreza u przyjaciół, tak jakoś się złożyło, że to ja bede dziś kierowca [emoji23] Nikomu jeszcze nie mówiliśmy
Ps....ja również korzystam poki moge ze spania na brzuchu choć na początku piersi protestowały [emoji16]
Następna wizyta 8.06 wiec jak powiedział doktor, na pewno będzie serduszko jak i pierwsze ruchy
Co do wieku... niedawno stuknęło mi 27 lat [emoji16]
A co u nas obiad... grill! Impreza u przyjaciół, tak jakoś się złożyło, że to ja bede dziś kierowca [emoji23] Nikomu jeszcze nie mówiliśmy
Ps....ja również korzystam poki moge ze spania na brzuchu choć na początku piersi protestowały [emoji16]
marta64
Cześć dziewczyny!
Nieśmiało się dołączam do grupy. Dzisiaj robiłam test- wyszła II kreseczka(jaśniejsza niż pierwsza, ale jest). Ostatnia miesiączka 19 kwietnia, więc tak sceptycznie podchodzę do tego czy to na pewno ciąża .
Czy któraś z was leczy się na niedoczynność tarczycy i ma hashimoto? Ja niestety biorę eutythrox 50 i trochę się tym wszystkim stresuje. Zastanawiam się czy można mieć test ciążowy fałszywie dodatni przez tą chorobę? Pozdrawiam
Witaj
Ja się męcze z ta okropną chorobą i też biorę euthyrox 50. U mnie też na początku blada kreska. Fałszywie dodatni może wyjść ale z tego co wiem jeśli są jakieś problemy "rakowe", a ty masz pod kontrolą wszystko więc gratulacje
Lake882
@mamaincogito bardzo dobra wiadomość ☺ ciesze się bardzo razem z Tobą !
Mi kartę ciąży założą dopiero za tydzień czyli już jak skończę 9 tc.
Ja siedzę sobie pod drzewkami bo w słoneczku za bardzo się mecze i powiem Wam że bardzo dobrze się czuje gdy jestem na powietrzu, nie czuje mdłości i poprostu jest pięknie ☺
@Parkolka to czekamy na info po wizycie ☺
Ja mam 27 lat☺
A co do spania na brzuchu, odkąd dowiedziałam się o ciąży to mój mózg wyłączył mi ta funkcje
Mi kartę ciąży założą dopiero za tydzień czyli już jak skończę 9 tc.
Ja siedzę sobie pod drzewkami bo w słoneczku za bardzo się mecze i powiem Wam że bardzo dobrze się czuje gdy jestem na powietrzu, nie czuje mdłości i poprostu jest pięknie ☺
@Parkolka to czekamy na info po wizycie ☺
Ja mam 27 lat☺
A co do spania na brzuchu, odkąd dowiedziałam się o ciąży to mój mózg wyłączył mi ta funkcje
tita82
Jestem o rok starsza ;-)Ja mam 34 ... najstarsza ? :-)
reklama
Kate.0oo
Cześć dziewczyny!
Nieśmiało się dołączam do grupy. Dzisiaj robiłam test- wyszła II kreseczka(jaśniejsza niż pierwsza, ale jest). Ostatnia miesiączka 19 kwietnia, więc tak sceptycznie podchodzę do tego czy to na pewno ciąża .
Czy któraś z was leczy się na niedoczynność tarczycy i ma hashimoto? Ja niestety biorę eutythrox 50 i trochę się tym wszystkim stresuje. Zastanawiam się czy można mieć test ciążowy fałszywie dodatni przez tą chorobę? Pozdrawiam
Ja leczę biorę dawkę 75. Weekendami 120. I jest ok.
Gratuluje!