reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej wszystkim. W poniedziałek robiłam betę i usg. Na usg nie było jeszcze nic widać ale ciąża może być młodsza przez długie cykle. Beta wykazała ciążę,4 maja mam kontrolę. Mam nadzieję że będzie już widać. Cały czas miałam przeczucie że jestem w ciąży, a teraz czuje ciągłe zmęczenie i wyraźnie zmienił mi się wygląd piersi.To moja pierwsza ciąża dlatego trochę się niepokoje.Piszę w styczniowych bo nie wiem jeszcze który to dokładnie tydzień.

reklama
Witam. Mimo ze na tescie jedna kreska to czuje ze jestem w ciazy. Ostatnia mies. 25marzec spoznia sie juz 4dni. Malo tego od wczoraj bardzo boli mnie prawy cycek. Nie wiem czemu tylko jeden heh.
Test zamierzam powtorzyc jutro bo taka niecierpliwa jestem. W ostatniej ciazy test pokazal dwie kreski dopiero ponad 2 tygodnie od planowanej miesiaczki.
Pierwsza ciaża wyszla za pierwszym podejsciem. Teraz juz nie bylo tak latwo. Bylo juz z 5 podejsc. I oby wiecej nie bylo
Pozdrawiam

@Sylviia trzymam za Ciebie kciuki;) i mnie negatyw:( chyba że owu mi się przesunela ale wątpię, mam bóle na @. Gratuluję styczniowym mamom;) sobie rząd idę z tad :/ powiedzenia

mfifi mieszkam daleko od miasta. Zrobienie bety to wyprawa na monteverest dla mnie. Siedze z maluszkiem w domu, maz auto prawie codziennie zabiera. Wole poczekac te pare dni.

reklama
Do góry