Hej wszystkim. W poniedziałek robiłam betę i usg. Na usg nie było jeszcze nic widać ale ciąża może być młodsza przez długie cykle. Beta wykazała ciążę,4 maja mam kontrolę. Mam nadzieję że będzie już widać. Cały czas miałam przeczucie że jestem w ciąży, a teraz czuje ciągłe zmęczenie i wyraźnie zmienił mi się wygląd piersi.To moja pierwsza ciąża dlatego trochę się niepokoje.Piszę w styczniowych bo nie wiem jeszcze który to dokładnie tydzień.
reklama
JesiennaMama
Początkująca w BB
Witam. Mimo ze na tescie jedna kreska to czuje ze jestem w ciazy. Ostatnia mies. 25marzec spoznia sie juz 4dni. Malo tego od wczoraj bardzo boli mnie prawy cycek. Nie wiem czemu tylko jeden heh.
Test zamierzam powtorzyc jutro bo taka niecierpliwa jestem. W ostatniej ciazy test pokazal dwie kreski dopiero ponad 2 tygodnie od planowanej miesiaczki.
Pierwsza ciaża wyszla za pierwszym podejsciem. Teraz juz nie bylo tak latwo. Bylo juz z 5 podejsc. I oby wiecej nie bylo
Pozdrawiam
Test zamierzam powtorzyc jutro bo taka niecierpliwa jestem. W ostatniej ciazy test pokazal dwie kreski dopiero ponad 2 tygodnie od planowanej miesiaczki.
Pierwsza ciaża wyszla za pierwszym podejsciem. Teraz juz nie bylo tak latwo. Bylo juz z 5 podejsc. I oby wiecej nie bylo
Pozdrawiam
@Marcinka witamy gratulacje
@JesiennaMama zrób betę będziesz mieć pewność powodzenia
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@JesiennaMama zrób betę będziesz mieć pewność powodzenia
JesiennaMama
Początkująca w BB
mfifi mieszkam daleko od miasta. Zrobienie bety to wyprawa na monteverest dla mnie. Siedze z maluszkiem w domu, maz auto prawie codziennie zabiera. Wole poczekac te pare dni.
JesiennaMama
Początkująca w BB
Nasza grupa jeszcze taka malutka ale z czasem pewwnie sie powiekszy.
Czy sa tu jakies mamy po 30-tce ?
Czy sa tu jakies mamy po 30-tce ?
@JesiennaMama ja jestem strasznie niecierpliwa grupa mała ale poczekaj jeszcze trochę nie będzie można się połapać kto co i jak ja mam 25 lat
Koniecznie daj znaćJa czekam na wynik bety.. ma być o 13... Ale się Stresuje
reklama
Lake882
Fanka BB :)
Ja czekam na wynik bety.. ma być o 13... Ale się Stresuje
Czekamy razem z Tobą na wynik ☺